Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
sürgös segitség kéne!!!

most ujítottam a gépem.vettem bele egy msi radeon rx2600 pro-t egy intel dual core 3ghz-es cpu-t meg 2x 1 giga kingston ddr1-es ramot.
összeraktam faszán elindult a gép stb.
felraktam a gpu-m driverét és frissitettem is.
elinditottam a stalkert átnyomtam full dynamic lighting-ra a témát.elinditottam a gammát de kb 20 mp után ujraindult a gépem.

crysis-t is elinditottam ott meg már a reklámrész is szaggatva jön be.
nemtom ezt a jelenséget hova tenni
valakinek valami ötlete van?

elöre is köszi a segitséget

Először is kapcsold ki az automatikus újraindítást (Rendszer / Speciális Fül /Indítás és hylreállítás Beállítások / Automatikus újraindításból vedd ki a pipát).

Valószínűleg nálad is DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL lehet a gond (új gép), erről már írtam egyszer:

hispan1":6ccf2qr3 mondta:
DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL

Ez azt jelenti, hogy egy vagy több hardwered ugyanazt az IRQ számot kapta.
Azt, hogy melyik hardwered melyik IRQ számot kapta, úgy nézheted meg, ha bemész a Rendszertulajdonságok ablakba (zászlócska + pausebreak), ott a Hardwer fülre, majd az Eszközkezelőre katintasz. Eszközkezelőben Nézet/Erőforrások kapcsolat szerint, majd a Megszakításkérés (IRQ) listát lenyitod. Látsz számokat a hardwerek mellett. Az nem feltélenül baj, ha ugyanazt a számot több hardwer is megkapta. Baj akkor van, ha fontosabb hardwerek kapják ugyanazt a számot (pl hangkártya és videókártya. Ha készítesz az Eszközkezelődről egy képet Megszakításkérés nézetben, akkor látni fogjuk konkrétan, mi az, ami vszeg nem stimmel.

Részletesebben majd akkor, ha lesz legközelebb kékhalál és kiírja, mi a baja pontosan.

ezek a számok egyeznek

Intel(R) 82801EB USB Universal Host Controller - 24D2

Intel(R) 82801EB USB Universal Host Controller - 24DE

amugy a bioshock pl tökéletesen fut max beállításoknál.szal mostmár végképp nincs ötletem

Ezen kívül semmilyen más szám nem egyezik meg? Szerencsés ember vagy :)

Csináld azt, hogy megint kékhalált generálsz (most már persze nem fog újraindulni a gép, hanem látni is fogod, mi a hiba oka). Felírod, mit írt ki és akkor lehet tovább lépni.

szerintem driver para lesz.mivel az egyik ati.dll fájl nem teccik a vinfosnak a kékhalálnál.most nem emléxem pontosan a teljes nevére.nemtom most azon vok h normális msi drivert találjak aminél nincsenek ilyen windows kompatibilitási parák.neked valami ötleted van hispan?

amugy köszi az eddigi segitséget is:)

nem tom hogy a mostani gépekkel csak baj van ha valaki vesz valamit az álltalában nem müxik vagy pár hét után bedöglik :?: :?: de mért van ez így ??

Összeesküdtek a hardver/szoftvergyártók a vásárlók ellen :twisted: :)

Amúgy Geforce-okhoz van az alap drivereken kívül valami más (mint például az ATI-nál az Omega driver)?

ugy tudom h van.de most meg nem mondom neked mi a neve.
ha már az omega-nál tartunk.gondolkoztam ezen is h feltenném hátha.
persze csak miután benyomtam egy drivercleanert.

mellesleg jahm összeesküdtek vagy inkább azt mondanám a winfos esküdött össze nvidia-val az ati ellen gondolom jo kessér.mivelhogy a gyári driverem nem kompatibilis az sp2-vel.nonszensz
pfff

amugy az ati3duag.dll -el van problémája a kékhalálnál
és még mindig nem találtam megoldást.
csak arra jöttem rá h nincs hardwerprobléma

egész pontosan a kék halálnál ez van irva

a rendszer problémát talált , és a windows a számítgép károsodásának megelőzésének érdekébenérdekében leállt.... Ellenőrizze, hogy van-e elég hely a lemezen. Ha a leállítási üzenetben valamelyik illesztőprogram azonosítva van, tiltsa le, vagy keressen frissítést a gyártónál. Próbálja meg a videókártya cseréjét.A hardver értékesítőjénél keressen BIOS-frissítéseket.Tilts le a BIOS memóriakezelési beállításinál a gyorsítótárazást és az árnyékozást. Ha komponensek eltávolításához vagy tiltásához csökkentett módot kell használnia, indítsa újra a számítógépet, nyomja meg az f8-at,majd a speciális indítási beállításoknál válassza a csökkentett módot.
Technikai információ *** STOP: 0x0000008e (0x0000005,0xbfa73155,0xb61b12e4,0x00000000)
***ati3duag.dll - address bfa73155 base at bfa21000, dateStamp 3efa0f67
a fizikai memória listázása...
a fizikai memóriakiíratás kész.
További segítséget rendszergazdájától vagy a technikai tanácsadástól kaphat.

Annyit tényleg tehetsz, hogy a videókártya driverét nem indítod el... Többnyire úgy is működik a dolog, és ha így nincs kékhalál, akkor csak alternatív drivert vagy frissítést kell keresned.

feltettem az omega catalyst 7.10-en alapulo driverét.igy is kékhalál ugyanazzal az üzivel.
mostmár végképp semmi ötletem sincs

ugyfest bele kell törödnöm h stalkerral többet nemtok jáccani :x

ezt h érted h driver nélül probáltam e már?
driver nélkül el se indul egy játék sem.vagy én vok a hülye?

amugy azon filozom h felteszem ujra a vista-t tekintve h a gpu-m dobozán az van h designed for windows vista...hátha ugy már menni fog

nem az lehet a probléma hogy a stalker nem nagyon szeresse a vista-t
(és ilyen és ehhez hasonló pproblémák másnális voltak és mindeki vista-t használt)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul