Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
érdekes hogy mindenkinek a német verzió van meg? :D Azt írta ki hogy nem elegendő a lapozófájl mérete, mert minimum 2g-nek kell lennie. viszont most hogy írtad, hogy már átállítottad így tutira mennie kell. (a "c" meghajtón legyen annyi, ne máshol)

Nem jött össze az 1950-es kari, de karácsonyra lehet, hogy lesz költségvetés egy jobbra is.

Ehhez mit szóltok? Jó vétel?

Sapphire Radeon HD2900XT 512MB FULL VIVO PCI-E VGA

HDMI 1.2 támogatás 5.1-es audio-val
DirectX 10 támogatás
CrossFire Multi-GPU Technology
ATI Avivo HD Video and Display Platform

Processzor típus Radeon HD2900XT
Processzor sebessége 740 MHz
Memória mérete 512 MB
Memória sebessége 1650 MHz
Átviteli sebesség 512 bit
Csatoló felület PCI-E
Csatlakozók TV kimenet, DVI (Dual)

95e körül láttam...

ATI forever :D :D (aki Half-life fan az tudaj hogy ati-it kell venni most olyat mondok hogy.... hogy szal radeon 9600xt-n megy az episode 2 high beállításokkal mondjuk 1280*1024 ben kicsit szaggat és half-life játékokban vagyis inkább SOURCE alatti játékokban igenis van külömbség ATI és NVIDIA
között haver 8600gt-je nem olyan faxa hl2 alatt mint az enyém (loool) )

Szóval akkor ez egy relatív időtálló vétel lenne? Mert nem akarok megint venni valamit, ami jó valameddig, olyat akarok venni, ami jó sokáig és nem olyat, amire épp pénzem van...

Módosultak a tervek, most már egy 8800GT a cél. pYurának igaza van: olcsóbb kártya mégis jobb, mint a 2900-as...
Árat még ne keressen senki mert nem lehet kapni nálunk, majd 1-2 napon belül...

jim67: még nincs, GTS és GTX van, ez a kettő között, a GTS felett lesz valahol teljesítményben.

Tibi: én egy kicsit magasabbról tudok, mert a 200-260 dolláros sávba szánják, nyilván nálunk ennél egy kicsit több, de 70-nél semmiképp sem lesz több.

Egyébként azon lepődtem meg, hogy a táblázat szerint, amit pYurától kaptam, erősebb a 8000gt, mint a hd2900xt, ami meg valahol 90e környékén leledzik... Gondolom mindenki érti, mire akarok kilyukadni :)

No akkor már lehet is kapni...

Ugyanez ugyanott ASUS kiszerelésben 65.000...

Azt furcsálom egy kicsit, hogy csak 1 kártyahely széles...

Én pedig itt pesten ismerek egy olyan embert, aki ugyanezt csinálja, csak épp komplett gépekkel, áfa nélkül...

a legjobb az hogy AGP-ben is van már dx 10

a pc world-ban van már teszt is legaláb is kártya

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul