Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
igen más volt csak aza alap ventillátort úgy 1 év mulva kicseréltem mert 1 nagy xar volt csak a port gyüjtötte össze de szerintem azért jó kari volt :)

nem tudaj valaki hogy mire jó az az "OVERDRIVE" FUNKCIÓ " azt tudom hogy feljebbnyomja a teljesítményét de ez nekem is jobb lessz ??? :?: :?:

akkor megéri felnyomni (nem lessz semmi baja a kártyának ) :cry:

Úgy tűnik, szerdáig meg lesznek az új cuccok a gépbe (már alig várom :D ), anyit had kérdezzek már, hogy a rendszert mindenféleképpen újra kellesz telepíteni, ha videókarit cserélek?

nembiztos, de ha ati <---> nvidia csere van akkor nagyon valószínű.
vgadriver uninstall, új kari.

Tibi":1wrwojzn mondta:
Úgy tűnik, szerdáig meg lesznek az új cuccok a gépbe (már alig várom :D ), anyit had kérdezzek már, hogy a rendszert mindenféleképpen újra kellesz telepíteni, ha videókarit cserélek?

Nem kell, csak videokari drivert kell leszedni és újrafeltenni.

Tib. miket veszel?

ha atizol akkor egy drivercleanert futtathatsz az új kari előtt, bár ha ati vót előtte is, akkor nemkell... ha mást is veszel (alaplap proci stb) akko persze win reinsztall de nem olyan sok idő az...

Akkor oké, nem kell :) . Geforce volt (FX5700), Geforce lesz (7600GS). És lesz mellé +1 giga ram, össz. 2. Kíváncsi vagyok, mekkora lesz a különbség, remélem jó nagy :) . Airborne-ra már nagyon kíváncsi vagyok :F

Ha nem sajnálsz rá egy kicsivel több pénzt, akkor szerintem 7600 GS helyett inkább 7600 GT-t vegyél... Azért a nagytestvér erősebb! :wink:

Vennék én 7800GT-t is, csak ez helyben van, én meg nem vagyok olyan jó hardwertémában, nem szeretnék úgy járni, hogy valamiért nem jó aztán megy a posta oda vissza... Itt meg bele is próbálják hogy jó-e ha jó oké ha nem nem :) .

Kimmuriel":2ges4seh mondta:
Ha nem sajnálsz rá egy kicsivel több pénzt, akkor szerintem 7600 GS helyett inkább 7600 GT-t vegyél... Azért a nagytestvér erősebb! :wink:

Azonos chip más órajeleken, szinte minden GS megy GT szinten.

Nah vettünk egy 7600 GT-t,és a játék sűrűn meg-megakad.Nem tudjátok mi a gond?Talán a lapozófálj-t kell megnövelnem?

3480 MB a lapozófájlom!Most annyira állítottam át,most jobb.1 GB ramom van

Trottyli":3cujevi5 mondta:
Nekem is 7600gt-m van,2gb ram és 4gb lapozófájl,mégis néha megáll a kép,és gondolkodik.....szerencsére nem csata közben :P

Ez nálam is így van, a régi vassal is, az újjal is, a garbage előtt, a bar előtt.
Szerintem ez nem beállítás kérdése. Ezzel az a gond, hogy az események nem állnak nem közben, ha nincs szerencséd akkor load.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul