Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
maradok az ATI-nál de még meglátom hogy lessz pézem (akkor az extrem digital-ban ?, egyenlőre nem létfontossgú de a közeljövőben biztos lecserélem
(Ati radeon 9600xt (256mb),sajnos nem tudja a sharde modell 3.0 és a legtöbb játékhoz ami kijön az kell :cry:

hja, nekem meg 9800 van, de az sem tudja :F szal nekem is kellene valami agps cucc de az x1950re sajnálok 50ezret... főleg hogy 1 éven belöl úgyis veszek más alaplapot, azmeg úgyis pci express lesz, vagy valami kutyulmán

pedig ez a kártya ami van nekem 1000% megérte az árát főleg hogy 2 éves de mindig meg lehet kapni olyan 15000 péz ért (szerintem a moh:airborne után a crysis meg a bioshock is 3.0 fog használni de majd meglátjuk , az lenne jó ha a crysis 2.0 használna mondjuk 1 régebbi interjúban (januári) azt írták hogy elmegy egy 2éves gépen is nah majd meglátjuk. :wink:

szerintem használtan nem érdemes ilyan informatikai cuccoat venni esetleg ha van még rajta garancia... (egyébként boltan mennyi a kártya )

Miért? Szerintem jó üzlet használtan venni. Csak vagy olyantól kell akiben meg lehet bízni, vagy olyantól akinél ki tudod próbálni.

hát, gyorsabbnak nem gyorsabb :D meg csak 128bites ... támogatja a ps3.0-t? bár ha igen, akkor meg iszonyat szaggatni fog a stalker vele :D

gondolom a x1650 helyett akarod venni... nem tom, de nézd meg, hogy mennyivel gyorsabb, meg a mem busz 128bites-e vagy 256bites meg mennyi memcsi... ha ugyanugy 128bit akko nembiztos hogy sokkal gyorsabb lesz :)

nem ahelyett hanem radeon 9600 xt helyett DE akkor dob be a linket hogy szerinted melyik ére meg a legjobban ati-nál

Mivel meghalt a 6600GT-m ezért vettem én is egy olcsó (13 ezer) 9600XT-t 256 mb-rammal. Ekég jól elmegy vele a játék meg voltam lepődve. Bár levettem low-ra és a látótávolság kivételével levettem mindent alapra, a futást is jól bírta. Nem szép a játék de ezért az árért ez van.

igen nekem is olyan van csak a régi sorozatból és 256bit és és high-on megy
szaggatás nélkül (mostmár )

Szerintem az enyémen csak 128 bit-es a memória, 13 ezerért nem hiszem hogy 256 bites lenne, de majd a lavalaysal (lehet hogy nem jól írtam le) megnézem.

Ja akartam is kérdezni most hogy tudom hogy neked a régi verziójú 9600XT-d van vagy volt hogy, mint ha más lenne az architecturája ennek az új karinak mind a réginek. Mint ha a régieken sokkal nagyobb lett volna a hűtőventillátor. Sőt olyanra is emlékszem hogy pont a 9600XT-en két ventillátor is volt egyszerre. Ezzel ellentétben az enyémen csak egy kicsi van az is a hátúlján.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul