Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Elmstr1428":atj6lr0s mondta:
jim67":atj6lr0s mondta:
amd 3800+ dual core én még az életemben nem halottam ilyet
esetleg amd athlon 64 3800+ x2 de azt tudod hogy nem 3,8ghz megy valamivel kevesebben (csak most nem jut eszembe mennyim)

Bocsoi, igaz, így gondoltam, csak gondotlam, hogy sejtitek :) :AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ 2.01 Ghz. De akko sztetek kéne erősebba 8800GTX-hez v GTS-hez mondjuk?

Én is most újítok 8800 GTX-re , és én egy Core 2 Duo E6300 procit veszek hozzá , és azt jól lehet túlhuzni :d meg még 2 gb memóriát hozzá . 8) :lol:

Elmstr1428":nc5gxi7i mondta:
Bocsoi, igaz, így gondoltam, csak gondotlam, hogy sejtitek :) :AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ 2.01 Ghz. De akko sztetek kéne erősebba 8800GTX-hez v GTS-hez mondjuk?

Igen, ezt mondtam :|

Az igazán régiek PCI-osak, utánva volt AGP, utána PCI-expressz és már jön a PCIe 2.0

pYura":3dmlxlja mondta:
Milyen proci mellé lesz? Táp minek?

AMD 2600+, tápot meg azért, mert még régebben volt róla szó, már nem s tudom hogy pontosan ki (talán pont Te <:D> ) mondta, hogy a Codegen tápok gyártását be tiltatná, olyan ratyi, nekem meg éppen az van :D .

AGP-ben legjobbat ezt találtam:
GeForce 7600 GS 256MB AGP
Geforce FX 5700 128 MB -tól csak jobb lehet :D .

dezodor":3dmlxlja mondta:
hogy ne kelljen sok videókodeket feltenni :DDÉD:DD

Nem kellett übersok kodek, végül kiderült, hogy valamiért a videókari beállítása között el volt állítva a fényerő és ezért játszotta le sötéten a videókat :D .

vettem 1 ilyen hangfalat ( http://www.edigital.hu/product.php?productid=22451 ) NAgy RATYI xaer volt az egész összedugdosom azt a 20000 csatlakozót meg összehozom a géppel és és csak az 1ik a középső szól ( a hangkártyám kompatibilis vele mert 4,6,8 csatornás) aztán ha álítok valami efektet akkor már szól a többi is de valami undorító hangja van (kb mint 1 2.0 ) szal ma vissza is viszem és vezsek valami normálisabbat ami biztos hogy NEm logitech lessz hanem creativ.... szóval ennyit a logitech hangfalairól (volt 1 creatív 9990
vagyis ott nem volt hanem rendelni kellet én meg gondoltam hogy 12500-as biztos jobb hát 1 nagy frászt inkább az olcsóbb de minőségi ) #B

Ha nem működik gariztatni kell, nem jelenti, hogy egy szar konstrukció. :roll:

Amit néztem videókarit, egy helyi bolt oldalán találtam, szóval csak személyesen intézek mostantól ilyeneket, nem akarok beégni vele hogy nem működik vissza kell küldeni utána várjak még egy hetet... <:D> Meg bele is lesz próbálva szóval ha nem működik akkor nem lesz :D .

Tervem egy Core2 duo E6300, egy P5K asus alaplap 2 GB Memóriával, egy 8800GTS asus videókari. Nem tudom milyen tápegység kellene mellé ? Én egy FSP FSP650-80GLC 650W Aktív PFC, Thermal control-ost néztem ki.

Jó gép lesz, de full fölösleges akkora táp ha nem akarsz majd SLI-t, aminek amúgy sincs értelme..............

Videókártyáról csak lemondtam... inkább összeállítok egy komplett új gépet 1-2 év múlva, minek vegyem meg egyenkét minden hülyeségét, úgyis a kukába fog landolni, senkinek nem kellenek már ilyen régi hardwerek (hát még pár év múlva :) ).

én is ezt mondom a mi most van fejlesztegetem aztán 2 év mulva komplett gépcsere.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul