Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Leírtam a tapasztalatomat, könyörgöm! Ha valamibe, ebbe igazán nem köthetsz bele
Nem kell mindent utálni, ami hozzám kötődik, nem én vagyok a sátán, hé
Szemétdomb elején Jurik vagy milyen nevű stalkert ha megmentem annak mi értelme van?Még sose próbáltam mert mindig lelőtték,de ha tudom mi az értelme akkor jobban próbálkozom!
Simán meg lehet pedig menteni, nekem majdnem mindig sikerül, viszont kb a lelkiismereteden kívül annyi a jutalom hogy a Járműparkban segít visszaverni a banditákat, itt viszont általában nekem is meglengeti a bakancsot, később pedig a pszeudo-dögöktől mindenki aki ott táborozik... :?
Nem csak, hanem ad egy rejtekhelyet is, mégpedig amikor tovább mész az úton, és banditatáborra bukkansz, ott lőjj le mindenkit, és a nagy vasdarab ami belóg a pocsolyába az alatt van némi kaja meg eü csomag. De hosszú mondat !