Easter Eggek *spoilerveszély*

Leírtam a tapasztalatomat, könyörgöm! Ha valamibe, ebbe igazán nem köthetsz bele
Nem kell mindent utálni, ami hozzám kötődik, nem én vagyok a sátán, hé

fúúúj pr0d1g7, lítül van írva a neved, mondjál le :D
scarecrow: ha beszélni akarsz velem, vedd le a tiltást rólam msn-en. legyen vér a pucádban.

ne legyél naiv, nálam is törölve vagy mint a pinty :) én nem akarok tőled semmit, "hehe"

Szemétdomb elején Jurik vagy milyen nevű stalkert ha megmentem annak mi értelme van?Még sose próbáltam mert mindig lelőtték,de ha tudom mi az értelme akkor jobban próbálkozom! :D

Simán meg lehet pedig menteni, nekem majdnem mindig sikerül, viszont kb a lelkiismereteden kívül annyi a jutalom hogy a Járműparkban segít visszaverni a banditákat, itt viszont általában nekem is meglengeti a bakancsot, később pedig a pszeudo-dögöktől mindenki aki ott táborozik... :?

Nem csak, hanem ad egy rejtekhelyet is, mégpedig amikor tovább mész az úton, és banditatáborra bukkansz, ott lőjj le mindenkit, és a nagy vasdarab ami belóg a pocsolyába az alatt van némi kaja meg eü csomag. De hosszú mondat !

Crayon":3vzjvii5 mondta:
BUGok topikba légyszíves :arrow:

(Easter Egg jelentése: Vicces, poénos esemény,tárgy,jelkép amit a készítők DIREKT helyeznek el. Pl.: Gordon Freeman PDAja.)
Nincs róla kép? :)

Vissza
Top Alul