Easter Eggek *spoilerveszély*

dzsonwoo":flqdyjic mondta:
Kérlek mondjátok meg hogy hova kerülnek az elmentett képek. Lógok a ghost dog képével, meg ide is van valami amit be akarok küldeni. Segítsetek, nem bánjátok meg.:D

Ajánlom képfeltöltésre a media.proxnet.hu oldalát.

pYura":387ve6p9 mondta:
Nekem nem adott gitárt az tuti, bár én csak lepuffantottam, nehogy észrevegyenek. (Persze észrevettek és még 3 embert RIP-eltetni kellett :D)

Szép fegyvergyűjtemény 8)
Egyébként gitárt a legkönnyebben a dark valleyban találsz a lab bejárata mellet van az a nagy fémhalmaz (valami darálógép lehet, ott felmászol a lépcsőn és találsz egy kir artifectet gitárt és mobilt

JAJA, úgyis nemsoká odaérek másodszorra és akkor nyami XD
Egyébként van valaki köztetek aki már talált moonlight artifectet? mert ez az egy az amit még sosem láttam.........

Én már négyet is, olvass vissza, párszor leírtam ,hogy hol vannak.

Aki kibontotta a .db fajlokat nezze meg a sounds mappaban a trabantnoise fajlt erdekes :lol:
edit: A car mappaban a soundson belul ja es db4-es pack

Oké a feltölés már megvan, most már csak azt mondjátok meg, hogy hova menti a játék a screenshotokat. 8)

Hát kutya legyek, de nekem nem létezik ilyen mappa all usersben sőt még a rendszergazdánál sem. Azóta le kellett töröljem a játékot, de azelőtt sem létezett ez a mappa.

Hm, furcsa, pedig alapból ide kell hogy rakja :? . Írd be a keresőbe azt, hogy user.ltx (abból csak egy van - ha nincs belőle másolatod vagy másik), és kiadja a helyét is ;) .

Szerintem még nem írták, ezért itt van:
(ez is easter egg szerintem, legalábbis poén :) )
A Garbage-ben, a stalker-táborban van egy secret stash, aminek a leírása a talált PDA-ban:
"I put the supplies in the chest, and the chest into the old house around the corner. Still cant understand, what that structure is for."
(angolul nem tudóknak: ez kb annyit tesz, hogy 'az utánpótlást a ládába tettem, a ládát pedig az öreg ház sarkára. Még mindig nem értem, mire lehet jó ez az épület.')

és az épület, akárki megnézheti
[***SPOILER :P *** ha te szeretnéd lelőni a poént, ne olvasd el] :

az épület egy WC (: tele budival ^^
azért megtalálni viccesebb volt :D

Ezt nem tom eredetileg minek tervezték, de asszem a db4-be a music-ba van valami orosz rap-féleség :D Full vicc én halálra röhögtem magam és be is raktam főmenü zenének :lol:

az a zene juvscsenkó választási zenéje :D (de ezt már valahova leírtam)

A pcguru honlapján találtam egy érdekes dolgot :idea:

Easter Egg - Gordon Freeman
Miután elkísértük Kruglovot a Yantar tóhoz, menjünk vissza Rostok Wildlandba (magyarosítással Vadvidék), ahol lesz egy helikopterroncs egy alagút bejáratánál. Menjünk be (figyeljünk az anomáliákra) és a roncsok között megtalálhatjuk a holtestét. Átkutatva a testet találhatunk egy egyedi pisztolyt a Big Bent ami PAB-9, SP-5 és SP-6 töltényt használ. De a kapunk egy új bejegyzést is a naplónkba (talált PDA-k részben) ahol elolvashatjuk Gordon bejegyzését:

2012.01.12
Az isten verje meg a főnökeimet… Nem hagynak békét egy öregembernek. Előbb a Mesa, aztán valami fura város Oroszországban. Most meg elküldik szegény kis Gordont a végtelen ukrán síkságokra. Vidd a pajszert, és jó szórakozást!
2012.03.20
Bejutottam a Zónába. Itt tényleg nem élnek medvék? Akkor kikkel fogok megküzdeni? Valahogy nem találom itt a helyem. Szegény feszítővasam is oda kellett adnom egy húskonzervért.
2012.04.26
Megkezdődött a Kitörés. A Csapos azt javasolta, jobb lesz ha elhúzom a belem valami biztos helyre, és ott is maradok. Kizavartam pár patkányt egy elhagyott alagútból. Abban reménykedem, itt kivárhatom, míg elvonul a vihar.

TakiHUN":dtd7yday mondta:
Itt van Freeman bácsi aki még nem látta volna:
ss_ricsi_freeman2.jpg

Semmi kétség...ez Freeman...nézzétek a nevét:
ss_ricsi_freeman.jpg

még kép is van róla :wink:

Vissza
Top Alul