Easter Eggek *spoilerveszély*

Hello!
Freemantől nem messze lehet találni egy gitárt amin te is leülhetsz játszani! Szerintem jó móka... Én azzal mókáztam h beültem melléjük zenélni.. meg hogy mikor jött a kutyuska előkaptam a gitárt elkezdtem játszani neki:D

Foggalmam sincs haver mondta meg ő is írta be ,de gondolom előkapod és LMB :D majd megszerzem azt leírom!

Tibi":31ycu1kw mondta:
Valaki már mondta, hogy talált, csak nem lehetett vele semmit se csinálni. Komolyan lehet rajta játszani, vagy csak áprilisi tréfának szántad? :D Hogy?
Én találtam, screenshotot is raktam be. Dark Valleyben volt, semmrie sem jó, 35 rubelért el lehet adni.

nagycsupor69":9a1opxm8 mondta:
Hello!
Freemantől nem messze lehet találni egy gitárt amin te is leülhetsz játszani! Szerintem jó móka... Én azzal mókáztam h beültem melléjük zenélni.. meg hogy mikor jött a kutyuska előkaptam a gitárt elkezdtem játszani neki:D
április bolondjai. kac kac.

Pedig az is már 2 napja volt :) Aért április 2.-án ilyet megjátszani.... :P

Haver volt én meg még nem találtam meg freeman-t se de ma megkeresem!

Amikor patchelés után elindítottam egy új játékot, megyek Wolf emberei felé,ott egy lakókocsi mellett van egy hulla és egy sebesült.A sebesültnek,Tolik-nak adtam egy medkit-et,és mikor vittem vissza a kereskedőhöz a pen-driveot, nem volt ott a lakókocsi mellett.Mikor jövök ki a kereskedőtől,a balra lévő házban a térkép mutatott egy zöld pontot.Mondom odamegyek,mert nem emlékszem,hogy itt akárki is a barátjává fogadott volna. Bemegyek a romházba,hát nem a Tolik alszik bent?azthittem már hogy megsebesült,de nem,mert vér lett volna körülötte. De még horkantott is, meg suttogott is magába néha,egyszer fel is ébredt, állt ott egy 5-6 percet,majd visszafeküdt és horkolt tovább.Szuszog,horkol,magában beszél. Szerintem mindenki alhat a játékban,minden karakter,csak Te nem.Elég érdekes easter egg,ha vehetjük annak :D :D :)

Csakhogy én nem keltettem fel többször, nem vagyok a Zónában, nálunk otthon szokás bezárni az ajtót, hogy ne jöjjenek be idióták :D :D :D .

Viszont azt bírtam, amikor a bárban az egyik mögöttem lévő csávó böffentett egy nagyot. Mekkora disznók vannak a Zónában, egy vaddisznó nem csinál ilyet :D .

Úgy elég nehéz megakadályozni a behatolást,ha a fél ház romba van döntve... :D Meg eléggé nehéz lehet leather jacket-ben(alap védőfelszerelés) aludni meg betörőmaszkban.Bírnám ha lenne neki pizsamája,mondjuk virágmintás :D :D :D

BUGok topikba légyszíves :arrow:

(Easter Egg jelentése: Vicces, poénos esemény,tárgy,jelkép amit a készítők DIREKT helyeznek el. Pl.: Gordon Freeman PDAja.)

Dark Valley, közvetelenül az X18 laborhoz vezető folyóshoz közel, kb. 2-3 saroknyira onnan.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul