Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Hello!
Freemantől nem messze lehet találni egy gitárt amin te is leülhetsz játszani! Szerintem jó móka... Én azzal mókáztam h beültem melléjük zenélni.. meg hogy mikor jött a kutyuska előkaptam a gitárt elkezdtem játszani neki
Hello!
Freemantől nem messze lehet találni egy gitárt amin te is leülhetsz játszani! Szerintem jó móka... Én azzal mókáztam h beültem melléjük zenélni.. meg hogy mikor jött a kutyuska előkaptam a gitárt elkezdtem játszani neki
Amikor patchelés után elindítottam egy új játékot, megyek Wolf emberei felé,ott egy lakókocsi mellett van egy hulla és egy sebesült.A sebesültnek,Tolik-nak adtam egy medkit-et,és mikor vittem vissza a kereskedőhöz a pen-driveot, nem volt ott a lakókocsi mellett.Mikor jövök ki a kereskedőtől,a balra lévő házban a térkép mutatott egy zöld pontot.Mondom odamegyek,mert nem emlékszem,hogy itt akárki is a barátjává fogadott volna. Bemegyek a romházba,hát nem a Tolik alszik bent?azthittem már hogy megsebesült,de nem,mert vér lett volna körülötte. De még horkantott is, meg suttogott is magába néha,egyszer fel is ébredt, állt ott egy 5-6 percet,majd visszafeküdt és horkolt tovább.Szuszog,horkol,magában beszél. Szerintem mindenki alhat a játékban,minden karakter,csak Te nem.Elég érdekes easter egg,ha vehetjük annak
Csakhogy én nem keltettem fel többször, nem vagyok a Zónában, nálunk otthon szokás bezárni az ajtót, hogy ne jöjjenek be idióták .
Viszont azt bírtam, amikor a bárban az egyik mögöttem lévő csávó böffentett egy nagyot. Mekkora disznók vannak a Zónában, egy vaddisznó nem csinál ilyet .
Úgy elég nehéz megakadályozni a behatolást,ha a fél ház romba van döntve... Meg eléggé nehéz lehet leather jacket-ben(alap védőfelszerelés) aludni meg betörőmaszkban.Bírnám ha lenne neki pizsamája,mondjuk virágmintás