Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Eddig sztem. egyedül Freeman volt az egyedüli easter egg . Sztem. nagy ötlet, hogy eladta a feszítő vasat egy konzervért Leépült sztárok gyüjtőhelye ez a zóna
Szóval ez gyakorlatilag egy villanymotor, csak nem forgórész van benne, hanem lövedék :wink: Elmés. Elő is kotrom régi sulis futófényem nyákját, meg még egy-két teljesítmény tranyót, pár száz méter lakkozott rezet, pvc csövet.
Komolyra fordítva, azért sokat köszönhet a világ Gauss bácsi elméleteinek. Ja és ő nem a puskát találta fel, hanem polihisztor volt, de leginkább matematikus. Legismertebb kutatási eredménye a gaussgörbe, aminek segítségével számtalan eloszlást le lehet írni.
Jajó, azt hittem már ltéező puska van belőle, az elv már nagyon régóta ismert, ugyanúgy, mint a sín-ágyúk koncepciója, de a megvalósítás ilyen formában még messze van.
Kérlek mondjátok meg hogy hova kerülnek az elmentett képek. Lógok a ghost dog képével, meg ide is van valami amit be akarok küldeni. Segítsetek, nem bánjátok meg.
Kérlek mondjátok meg hogy hova kerülnek az elmentett képek. Lógok a ghost dog képével, meg ide is van valami amit be akarok küldeni. Segítsetek, nem bánjátok meg.
A képeket a Megosztott Dokumentumok/STALKER-SHOC/screenshots mappában találod!
Más:
Én is találtam gitárt, de harmódikát is! 8)
Van ugye a küldi amit a bárban ad(vagy az infóárus vagy egy másik asztalnaktámaszkodó faszi) hogy nyírd ki Master stalkert...nah mondom megint megcsinálom, de nem csak úgy lelövöm...áá...kereskedek előtte vele. És ott volt nála a gitár meg a harmónika(legelőször nem volt még hasonló sem emlékeim szerint!!!)...szóval lelőttem és elvettem tőle
Jah meg van egy csomó jó tuningcucc is errefele(bepakoltam a raktáramba...ami elvileg a freedom fegyverraktára...volt ):
Mielőtt még valaki belekötne: kivettem a dobozból hogy látszódjon az összes...nem gyanúsítgatok senkit ilyesmivel de megesik....