Easter Eggek *spoilerveszély*

Meg tudná valaki mondani hogy hogy kell a vincseszteremen lévő képet beilleszteni hsz-ba?
Be kéne tennem egy nivás screenshotot.

Fel kell töltened egy netes tárhelyre.

Nekem nincs tárhelyem és nem is tudok olyat ahova feltölthetném.
Pedig a Lada Nivából külső nézetben kilátszik a felső teste.

Akkor az ráadásul nem is easter egg, hanem bug. :? :roll:

Eddig sztem. egyedül Freeman volt az egyedüli easter egg . Sztem. nagy ötlet, hogy eladta a feszítő vasat egy konzervért :D Leépült sztárok gyüjtőhelye ez a zóna :D

Ott vannak még a készítős fotók is.

a játékban szereplő gauss fegyver a fallout 2-ből származik. pont úgy néz ki, és ugyanaz a lőszer való bele.

itt a kép:

M72GAUSS.gif

sajna a stalker-változatról nem találtam képet.

ezt már pár hete beírtam a fegyverek topicba :) csak képet nem találtam

Szóval ez gyakorlatilag egy villanymotor, csak nem forgórész van benne, hanem lövedék :wink: Elmés. Elő is kotrom régi sulis futófényem nyákját, meg még egy-két teljesítmény tranyót, pár száz méter lakkozott rezet, pvc csövet. :D

Komolyra fordítva, azért sokat köszönhet a világ Gauss bácsi elméleteinek. Ja és ő nem a puskát találta fel, hanem polihisztor volt, de leginkább matematikus. Legismertebb kutatási eredménye a gaussgörbe, aminek segítségével számtalan eloszlást le lehet írni.

Jajó, azt hittem már ltéező puska van belőle, az elv már nagyon régóta ismert, ugyanúgy, mint a sín-ágyúk koncepciója, de a megvalósítás ilyen formában még messze van.

Kérlek mondjátok meg hogy hova kerülnek az elmentett képek. Lógok a ghost dog képével, meg ide is van valami amit be akarok küldeni. Segítsetek, nem bánjátok meg.:D

dzsonwoo":1s31owh4 mondta:
Kérlek mondjátok meg hogy hova kerülnek az elmentett képek. Lógok a ghost dog képével, meg ide is van valami amit be akarok küldeni. Segítsetek, nem bánjátok meg.:D
A képeket a Megosztott Dokumentumok/STALKER-SHOC/screenshots mappában találod!

Más:
Én is találtam gitárt, de harmódikát is! 8)
Van ugye a küldi amit a bárban ad(vagy az infóárus vagy egy másik asztalnaktámaszkodó faszi) hogy nyírd ki Master stalkert...nah mondom megint megcsinálom, de nem csak úgy lelövöm...áá...kereskedek előtte vele. És ott volt nála a gitár meg a harmónika(legelőször nem volt még hasonló sem emlékeim szerint!!!)...szóval lelőttem és elvettem tőle :D
ss_ricsi_guitarandharmonica.jpg

Jah meg van egy csomó jó tuningcucc is errefele(bepakoltam a raktáramba...ami elvileg a freedom fegyverraktára...volt :D ):
ss_ricsi_uweapons.jpg

Mielőtt még valaki belekötne: kivettem a dobozból hogy látszódjon az összes...nem gyanúsítgatok senkit ilyesmivel de megesik.... :D

Nekem nem adott gitárt az tuti, bár én csak lepuffantottam, nehogy észrevegyenek. (Persze észrevettek és még 3 embert RIP-eltetni kellett :D)

Szép fegyvergyűjtemény 8)

Vissza
Top Alul