Easter Eggek *spoilerveszély*

samurai42":djuunc8k mondta:
Itt egyébként ha jól megfigyeljük a csöveken el lehetne ugrálni az egyik láda tetején lévő stash-ig, de megmondom őszintén nem volt hozzá türelmem :)
Én megcsináltam, nekem nem volt ott semmi, körbeugráltam az egész termet a nagy semmiért. :?

Itt van Freeman bácsi aki még nem látta volna:
ss_ricsi_freeman2.jpg

Semmi kétség...ez Freeman...nézzétek a nevét:
ss_ricsi_freeman.jpg

Sztem a speckó desert eagle előtti hulla az.

pYura":3cciqyku mondta:
Rookie lol. Hol van? (Freeman)
Amikor a családi fegyvert kell elhozni, bemész ugye az alagútba és mint mindenki nem a shotgunt a fehér konténerből hanem a tuning deser eaglet veszed fel a piros konténerből...nah ott van egy kábeldob, előtte egy hulla...ő a te embered(de nincs nála konzerv, pedig a pda-ban mintha az lett volna hogy a pajszert elcserélte egy konzervre..mind1 :D )

Van nála egy Desert arra emlékszem... HL-ban nincs is Desert :?

Jaj dehogy nincs, Opposing Force kiegészítőben már van!

Üdv!
Úgy gondoltam ez a legjobb hely ahova írhatom...de ez inkább csak érdekesség:
Van ugye a súlylimit...de ez csak a mozgásban korlátoz, amúgy annyit pakolsz magadra amennyit tudsz...itt a kép, nézzétek több mint 300Kg cucc van nálam :D :
ss_ricsi_300kg.jpg

Hát igen...Army Warehouse-ba ahol a gránátvető van összegyűjtöttem a környékről minden mozdíthatót(még a Red Forrest-be vezető kapunál is összeszedtem egy csomó cuccot...onnan kellett vagy 5-öt fordulnom tök üres tatyóval mire áthortam a sok xart a bázisra :D )...Utána már csak nyomtam egy "Take all"-t, és már is 300Kg-al nehezebb lettem.... 8)

Vissza
Top Alul