EA-s játékok topicja

én 30% tartok benne elég jó játék :wink:

Meglesem majd a game-t meg nézek hozzá hun-ositást ha van :D azt egy 30-prc alatt kibukik hogy millllllen.

rascal":31krwnv2 mondta:
Meglesem majd a game-t meg nézek hozzá hun-ositást ha van :D azt egy 30-prc alatt kibukik hogy millllllen.

az egész játék magyar felirattal jön a játék elején mikor bemutatja paradise city akkor az szinkronizált, olyan mintha a trackmania+faltout+némi nfs lenne keverve, a soundtrack az nagyon jó (még a komolyzene kedvelőinek is van pár innyencség, a grafikaaz nem olyan nagy de elég szép valahol a nfs most wanted körül van . szerintem megér olya 91%-ot .

flatout 2 na az karaj jatek, imadom abba is lehetett torni rendesen, abbol is kijott most 1 uj asszem vmi ultimate az is

csak sajnos az az új rész ugyan az mint a sima flatout2 szebb a grafika és live-os renszerrel van ellátva ennyi.

KönigsTiger":1gmauekk mondta:
flatout 2 na az karaj jatek, imadom abba is lehetett torni rendesen, abbol is kijott most 1 uj asszem vmi ultimate az is

jha az ultimated az 1 fos, a pályákon több a tereptárgy és nagyobb a részletesség, még a soundtrack is más (és sokal rosszabb és kevesebb ) , a live-os cucc meg annyi hogy beírod az msn címed oszt kész .

Na burnout Paradise kipróbáltam de engem nem fogott meg mindenki mondja ne ez kell pc-re mert ez jó.
Hát bevallom nem olyan rossz de szerintem egy idő után ami kb 1 óra marhára unalmas és semmi különleges nincs benne.

Remek hogy a Battleforge bétájaval még most se tudok játszani komolyan végre van 1 játék amit az ea ad ki és jónak néz ki de erre nem lehet kipróbálni mert a szar kliens nem tudja letölteni a játékot :evil: :o :evil:

én is már régen letöröltem a pics-be a legifegesítőbb játék amivel valha játszottam :o

Rossz helyre irom de nem akartam uj topicot nyitni Fallout magyaritás legendary magyaritás és uj fear magyaritás van. Le lehet szedni a magyaritásokat.

fallouthoz leszedtem a szoveg magyaritast de meg nem az igazi :D ekezetes betukbol hiany van, meg van nehany erdekes forditas is :D :D

rascal":1iqse3ds mondta:
Rossz helyre irom de nem akartam uj topicot nyitni Fallout magyaritás legendary magyaritás és uj fear magyaritás van. Le lehet szedni a magyaritásokat.

de miért kellen magyarítás egyik játékhoz hát az összes magyarul jent meg előbb vagy utóbb :D

[mod]Előző hozzászólást légyszíves ne idézz - Tibi[/mod]

Nem tudom szerinted? Gondolkozz :-) :P

szerintem megéri mert az airbone 3590 magában , a pacific assault is hasonló , viszont arra fel lehet készüli hogy a régebbi részek pl: Allied Assault xarkodni fognak , röcsögő hang , stb

Allied Assault-tal régebben sokat játszottam, tavaly ősszel utoljára és semmi probléma nem volt vele szóval nem tudom hogy hogyan érted. A Spearhead-del és a Breakthrough-al viszont még soha nem játszottam.

nos igen duplamagos gépen tud érdekes dolgokat produkálni

Vissza
Top Alul