EA-s játékok topicja

Most h bezárták a Need Foor Spedd Undercrover nevű szobámat, rájöttem hibás volt a neve.

jim67":1t2dud14 mondta:
nemsokára itt az újabb ea szülött a mirror's edge hát erröl is lehet jót és rossazt is hallani pl. az fps rész benne fúl xar, eléggé hasonlít a portalra... valahol az is egy logikai játék meg ez is, kb nem hozza vissaz a parkour hangulatot, kihasználja az nvidia physx-et, a pályán ha vlami piros akor az a továbbjutás kulcsa , megjelenés január 13-16 ig .

(no ne itt beszéljetek hanem erre

http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=712

(mellesleg az agyon hypolt ATi karival szaggat legjobban... no comment ))

hát amúgy se vmi nagfy szám nekem ez is csak majd egy ujjab ea szarnak ami túl van hypolva.

azért megnézzük háthe jólessz 1 nek

az a baj hogy hiába végül mindig rz van pl spore-t azt komoylan vártam de hihetelen hogy becsaptak.
az új nfs-ről meg ne is beszéljünk régen még jó volt az ea de most már...

nha nem olyan rossz játék ez a mirrors edge a grafika az szép és néhány fejjtörő igazán jó (pl feljutni 1 építkezés tetejére juj :D ) , a játék mellé ajánlanák 1 doboz nyugtatót is.... haver szétt is törte a billenytűzetét idegességében :lol: . easy nehézségi fokozaton nem fog sokáig tartani viszont megtalálni az összes táskát az kicsit komplikáltabb de megoldható :wink: . akinek nvidia karija van valami combosabb az nyugodtan kapcsolja be a physx efekteket is gyünyörű lessz .

http://www.otherworld.hu/index.php?page ... le&id=1405 (itt megnézhettek 1 tesztet ami még xbox 360-on készült... de nagyon mindegy mert kb mindi úgyvan, ki hitte volna hogy a dice ilyen jól optimizálja az unreal engine 3.0-át (ha kihagytak volna 1 olyan jelentetet mikor csövekből tűz csap fel akkor fel sem tünt volna hogy ue3.0 ) )

Az a baj vele ez a steril környezet nekem negyon nem adja hangulat nulla.

meg én már egy gameplay alapján is meguntam úgy hogy még nem is játszottam vele ha játszanék is akkor kb 1 óra után uninstall.

Bár nem számítottam többre

hát pénzt én sem adnák érte (mondjuk 2 ropit simán megérne :D )

Akkor az NFS Most Wanted-al kapcsolatban:

az a rész amit már nagyon vártam :D :D :D :
speed%202009-01-19%2019-46-58-56.jpg

Én már a BMW-met vártam még annó nagyon mikor ezt a részt elértem.
Ez az uccsó jó nfs innetől már csak szarok vannak,

hehe ma alkottam:
felmentem krajzisezni ruszki szerora es sikerult peporgetnem a dzsippet az alagutba most wanted miatt probalgattam a dolgokat es mukodott

merceneries2 66% után= idegbaj, nyugtatót.... épp 1 küldi végén voltam aztán erre nem kifagy a játék :D ?? :o szerencse hogy mentettem.. akkor is olyan sok benne a bug hogy a cs elbujhat melette... viszont akkor is jobb mint a gta 4 :D

Ne is mond szerintem már az első bevezető küldi(ami hangulatos) után már dögunalom.
MI az kőhülye,optimalizálás 0, bár a grafika se nagy szám,

igen sajna lehetett volna jobb ha kihagyják azt az értelmetlen konzolos billnytyű püfőlést.... és egy kis ideig még optimizálják... végülis 2 ropit simán megért :wink:

Nem tudom lehet a Dead Space se nagy szám bár nem próbáltam ki de lehet lesujtó lenne arról is a véleményem hiába mondják hogy az jó.
De így nem mondok róla semmit.

Én igazából akkor lepődnék meg ha az ea ki tudna adni egy olyan játékot ami még jó és nem csak a hype van mögötte.

hát én próbáltam a dead space-t és egyáltalán nem jött be a grafika az nem olyan nagy cucc... a többi meg kb olyan doom 3 izű

(nha végre sikerült vvégigjátszani a történeti szálat így 70% vagyok... szóval már nincs sok hátra.... összeszedni pár raklap dollárt kinyírni pár vezető beosztásban lévő emberkét,felrobbantani pár épületet (vagy inkább egy városrészt :D ala atomci bunkerbuster:D

Murder3":126jafaf mondta:
Nem tudom lehet a Dead Space se nagy szám bár nem próbáltam ki de lehet lesujtó lenne arról is a véleményem
Én azért nagy game fan vagyok igaz most másfél hónapja nem gamelek. De az uccsó elötti game a dead volt és iszonyatosan bejött a történet a játékélmény és a fegyverek. Végigvittem 1-szer és utána ujból kezdtem és elvittem 1-darabig megint. Vannak para részek bennt de hát mindenkinek más jön be.

dead space iranyitas nekem egy kicsit fora volt az elejen, aztan megszoktam. tortenet nagyon jo igaz h csak odaig jutottam ahol megkene kapnom a telekinezis cuccomat de a dokineni nem szeretne velem beszelgetni hanem a kukacokkal jaccik ami a csorikambol jottek ki

hát én picit irtózok a sci-fis cuccoktól de pl a doom3 ami igazából úgy a scifis dolgokból bejön.
Sajnos én már kiábrándultam az ea játékaiból és az egész kiadóból mert hazug szemét kiadó és becsapják az embert miközbe egy normális cuccal nem tudnak előállni. #B

Vissza
Top Alul