EA-s játékok topicja

visszatérve a merc 2-re most járok 78%-nál és végre megvannak a jobb cuccok :D de a legkeményebb jármű a játéban a panzercycle szabadon fordítva tank motor :D

Az EA idén négy NFS-t tervez kiadni most nincs kedvem leírni az összes szart hogy melyik milyen lesz Gamestaron olvassatok utánna.

Én csak ennyit tennék hozzá:

NO COMMENT

azt azt ingynes verziót ki kell majd próbálni vesztni nem lehet vele semimt

Egyébként amíg tényleg az ea nem bukik el az nfs-en vagy egy másik játékán addig olyan játékkal ami még pénzt is ér nem fognak előállni.
De amíg mindenki megveszi a játékaikat csak azért mert fel hypolják addig nincs remény.

EA elmehet a p****ba, amit csináltak a Red Alert 3-mal az szégyen. Legalábbis a bicikligatyás hosszúcsizmás szovjet mesterlövészkommandósnő meg a bécsi kapu méretű dekoltázzsal rendelkező, a szövetséges parancsnokkal flörtölő eligazítótiszt már kicsit túlzás.

Jól látszik a bevett üzletpolitika náluk is: ha már kifogytunk az ötletekből, a p*na majd eladja a terméket...

en eloszor leszedtem a demot szerencsere mert ha megvettem volna a ra3 azt hittem volna h postan elkuldom az eanak h tegye a hatsofertalyaba lol2

nha sikerült kipróbálni a mercs2-t coop modban (pontosabban sikerült fiókot kreálni milyen vicces hogy e @ az úgy van hogy shift+2 :D ) valami állat a játék 2-an olyan pusztítást végbe lehet vinni hogy az vicces, igaz itt is van pár bug de a lényeg hogy 2-en egyszerűbb :D

KönigsTiger":ikx9l4k6 mondta:
en eloszor leszedtem a demot szerencsere mert ha megvettem volna a ra3 azt hittem volna h postan elkuldom az eanak h tegye a hatsofertalyaba lol2

az a baj ha van demo az se nagyon segít mert az is csak vakítás.

Most jött meg ez a burnout paradise állítól nagyon jó játék lett majd meglássuk :D

hát igen ki is próbáltuk nekem eggyáltalán nem jött be (mellesleg ki akartunk lépni a játékból és nem tudtunk csak alt+f4-el aztán kiderült hogy esc+f1+f1. nem olyan rossz játék de nekem az undercover jobban bejött. a grafika elég szép és a játék jól optimizált (és csak 2,49gb foglal telepítés előtt ) , viszont az írányítás az érdekes az "a"-val adod a gázt..... nem lehet áttálítani .

Battleforge amit én most még ki szeretnék próbálni ,mármit a bétáját ha tudnák hozzá kulcsot szerezni de nem küldik.
Talán ebben még eséylt is látok hogy megvegyem

a játék egy kártya lapon játszódó valós idejű rts fantasy játék.
Német termék lesz és remélem ezt az ea nem kúrja el.

De már újra éledt :D
jó is lenne de én inkább majd a lipcsei vagy a kölni gameshowra emnék el bár most megy a cirkusz a két város között :D

Hát de ott nagyon megy a cirkusz még semmi sem biztos a Gamesteron olvastam hogy mienst kiderült hogy lipcse az online gamek-ra akar shoet rendezni rögtön bejelentették köln-be is lesz online tartalom szóval keméyn ahrc megy a 2 város közt :D

Vissza
Top Alul