Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Sirály hiszen végigtoldat vazze ha jól látom na rá kell gyúrnom hétvégén mi lesz a napirend játék terén mivel tolsz majd? én vagy cane on the lich dead men (remélem jól irtam ) vagy crysys warhead
en most elovettem a carbont a nagy nfs dumalasok miatt es elkezdtem jutalomkartyakra menni van 1 oan h 100 rendorautot csinalj ki szabadkoborloas modban hat sikerult 82 autot osszehozni erre kaptam 1 kritet lol2 lol2 ezutan kimentem a szobambol es leultem a kanapera es tevet neztem par oran keresztul
Sirály hiszen végigtoldat vazze ha jól látom na rá kell gyúrnom hétvégén mi lesz a napirend játék terén mivel tolsz majd? én vagy cane on the lich dead men (remélem jól irtam ) vagy crysys warhead
biztos erre gondolsz Kane and Lynch: Dead Men a másik meg crysis warhead kövi játék szerintem a gta 4 lessz de most hogy halottam hogy 18gb lessz és secure rom védelem lessz rajta... juj
secure rom védelem lessz rajta... juj, ezt nem értem leirnád pontosan miről van szó. Solider of fortune payback lesz a következö bocsi nem a kane
Ha kijön a gta akkor lehet hogy nyomulok vele de nem tudom magyar lesz, nem tudok englis meg nem is akarok tudni =. Amig lemagyaritják a gameket 8) .Régen muszály volt englis-ver játszani de az már régen volt
a lényege ennek a védelmi formának hogy internetes aktiválás kell és utána tudod hsználni a gamet és időközönként leenörzi..... sajnos nem nnagyarul jelenik meg de nem is baj mert néhány játékban olyan félrefordítások vannak (sof payback..... sajna nem a Rawen készítette hanem az activision value szal a névből is sejhető hogy budget kategóriába készült mindenesetre kb 10 percig szórakozató utána unalmas )
Értem szerintem nem lesz gáz :twisted: a nettel. De ha meg lesz a gta- akkor majd összedolgozhatnánk mennyire tudsz angolul. Mármint most nem arra gondolok hogy minden 1-es küldibe kell segiteni na mind1 úgy is beszélünk.
Meg van a galardo most pihenek holnap meg nyomom tovább.
Értem szerintem nem lesz gáz :twisted: a nettel. De ha meg lesz a gta- akkor majd összedolgozhatnánk mennyire tudsz angolul. Mármint most nem arra gondolok hogy minden 1-es küldibe kell segiteni na mind1 úgy is beszélünk.
Meg van a galardo most pihenek holnap meg nyomom tovább.
gondolod vegyél majd fel msn-re (pm ben meg tudom adni a címemet ) a gta-s kküldikkel biztos nem lessz baj mert angol tudás az van szal ha kell segítség akkor majd kapsz
nha végre sikerült teljesenn kijáccani az nfs-t a végén lettek volna kínos pillanatok mert üldöztek a zsaruk kidurrant a kerekem de sikerült úgy időzíteni hogy a többi ottmaradjon 1útjelző alatt én meg ha hajszál híján is de megúsztam
Végre nekem is sikerült nfs(azért nem vittam olyan hamar végig mert rádöbbentem hogy tényleg caci) most kicsit gta-zok kinyirok mindenkit lövés1 lövés1 lövés1 mért megtehetem
Végre nekem is sikerült nfs(azért nem vittam olyan hamar végig mert rádöbbentem hogy tényleg caci) most kicsit gta-zok kinyirok mindenkit lövés1 lövés1 lövés1 mért megtehetem
minimum 512 vga kell a gta-hoz hogy tökéletesen müködjön meg min 2-gb memoria meg egy dupla magos proci.
Murder3 -nak ezt a configot tanácsolom ja de ha 1-gb vga veszel az se baj most 41 vett a haver msi vga mire odajutsz lesz 30 is
Ki lehet proszálni ha 256-od van csak kérdés mennyire viszi a kari meg ha mondjuk 1-magos a proci az is hány hz volt olyan hsz egy másik portálon hogy 2.6 hz-s procival elvitte a game-t azt meg én nem hiszem el tudod mért mert qva sokan sírnak hogy búg meg lassú meg stb.
nemsokára itt az újabb ea szülött a mirror's edge hát erröl is lehet jót és rossazt is hallani pl. az fps rész benne fúl xar, eléggé hasonlít a portalra... valahol az is egy logikai játék meg ez is, kb nem hozza vissaz a parkour hangulatot, kihasználja az nvidia physx-et, a pályán ha vlami piros akor az a továbbjutás kulcsa , megjelenés január 13-16 ig .