EA-s játékok topicja

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
Nos itt ez a topic és akkor nem kell külön külön nyitogatni az EA-s játékonak topicot

Köcce 8) szerintem az nfs-nem rosszul sikerült tény és való hogy Most Wanted volt a No1 de nagyon könnyen kezelhetö most a játék talán a legkönnyebb most :D
Valaki irta hogy a Dead Space xar hát nem azért nekem nagyon tetszett izgalmas volt és grafikailag is nagyon jó volt nem nagy tőrije volt de ... mind 1.

én is azt mondom hogy az utóbbi időbenn az EA elég xar cuccokat ad ki és az ami felvezeti öket az a marketing kampány..... vagyük csak az spore-os xarságot vagy ott a moh airbrone (mellesleg a "nagy"
gs az akkori számához ilyen gagyi dögcédulát adott a játék megjelenésével gravírozva :lol: )

rascal":34otosqj mondta:
Köcce 8) szerintem az nfs-nem rosszul sikerült tény és való hogy Most Wanted volt a No1 de nagyon könnyen kezelhetö most a játék talán a legkönnyebb most :D
Valaki irta hogy a Dead Space xar hát nem azért nekem nagyon tetszett izgalmas volt és grafikailag is nagyon jó volt nem nagy tőrije volt de ... mind 1.

fiygu én nem azt írtam h szar csak nem láttam a játékot és sokan pozitív véleménnyel vannak róla.
az nfs ritka szar lett és kb a mw óta 1 jó nfs-ük se volt.
Igen 2 éve még én se voltam ilyen ea ellenes de azóta beláttam h az ea csak a rókabőrt húzza minden játékáról egyre kevesebb újj ötletek vannak a tarsolyukba sőt még a róka bőrt se húzzák jól le :D
a spore is csalódás számomra pedig azt én vártam aztán az első két szakasz után dögunalom az egész
így volt a mercenaries2 vel is azt is beharangozták meg minden erre az első pálya még oké de utánna szörnyű.
a fifa09 na nálam ez a játék borította ki a bilit.
nem elég h semmi újjítás de a beigért szuper grafika meg MI-ből semmi nem valósult meg.
Pedig h hangoztatták hogy most már komolyan kell taktikáznunk.

Ja beszottam vazze :P :lol: 8) nem tudom biztos van valami a róka húzogatás ahogy te mondod én nem vettem észre.
Mercenaries nekem bejött igaz nem játszottam végig havernál prószáltam.
Fifa ról = :roll: lol2 nem szeretem.
Amúgy meg szerintem örülj nekik hogy vannak :wink: :D mert tudom hogy élsz halsz az ea-s játékokért. És még azt is tudom hogy az új Nfs-t bekeretezve raktad fel az ágyad föléééé. :D :D :D 8) 8) 8) lol2

hát persze én vagyok az ea játékok védőszentje :D lol2
Na akkor őrültem volna meg... :D

végre egy olyan hír az EA-ról amiben nem dicsőítik :lol: :lol:

eapig.jpg

Megsértődött az EA

Egy cégnek is lehetnek érzései. Egy németországi konferencia során "ledisznózták" a céget, az EA pedig bocsánatkérést követel.

Igen kérem, az EA-nál is csak emberek dolgoznak, akik érző ember lények. A cég általában szó nélkül tűri a kritikákat, amelyek nagy része - valljuk be - jogosnak tűnnek az egyszeri gamer számára. A Münchenben tartott - enyhe célzásértékkel Computer Game and Violence névre hallgató - konferencia során azonban az egyik résztvevő túl messzire ment az EA szerint. Egy tüzes hölgyike - Regina Pfeiffer - aki alapvetően nagy játékellenző, felháborodását fejezte ki, hogy "nem tudja beperelni azt a disznó céget, mert nem német." Természetesen csak azért, mert az ártatlan német gyermekek agresszívvá válnak a sok szeméttől amit a kiadók gyártanak. Bezzeg egy konferencia során habzó szájjal sértegetni őket, az civilizált viselkedés, ugye? Az EA reakciója a következő: " Mivel úgy látszik Mrs. Pfeiffer teljesen elveszítette az önkontrollját, javasoljuk neki, hogy mielőbb kérjen bocsánatot tőlünk, főleg ha szeretné, hogy esetleg még valaki komolyan is vegye kijelentéseit a jövőben." Alapvetően nem vagyok nagy EA fan, de az ilyen játékellenes makikkal szemben teljes támogatásomat élvezik, főleg, hogy a kiadó talán meg is reformálja magát, és eztán jó játékokat is szállít majd nekünk. Tényleg hihetetlen, hogy egyes emberek mit meg nem engednek maguknak a játékiparral szemben. Jack Thompson ment, de úgy látszik követői vannak. Esetleg gondolkodjanak el egy kicsit, milyen példával szolgálnak ők, az ifjúság számára, amikor kultúráról, és civilizált viselkedésről van szó.

(source: http://www.gamestar.hu/megsertodott-az-ea.html )

itthon a gamestar a legnagyobb szövetségese a kocsog EA-nak szal ezt a hírt nem hagyhatták szó nélkül.

valaki jácott azzal a spore nevű marhasággal... én a képek után azt mondam hogy ez is vlami paraszt vakítás lessz.... az is lett

a második szakasz után már meg is untam.
Hát sajnos németoban az a felfogás uralkodik h minden játékot be kellene tiltani mert erőszakos.

Az a helyzet h szerinte lófaszt se reformálna meg magukon ugyan úgy jönni fognak a szemetek a kiadótól.

ha megnézed hogy a gs a legnagyobb EA szövetséges akkor megértek hogy miért miért kelett ilyen "védő beszédet" írni

Én sem vagyok ea fan de szerintem dobtak ki pár jó gamet az hogy szart adnak ki az csak egy dolog az ember nem veszi meg nem játszik vele ezért kell szelektálni.
Én azért mentem rá az ea kérdésre mert Murder3 fórumozó társ(remélem nem baj) 8) lenézte azokat az ea-s game-kat amit én leirtam.
Pl: a Helgate London miatt is szerintem 1-nagyon jó kis game volt. Jó valaki csak 1-fajta game-val játszik én belenézek szinte mind 1-ikbe kivéve stratégia sport és sims-féle fas-ákok. :oops: lol2
Játék ellenzőknek meg annyit mondanék ha megtehetném hogy ló f a szájukba és a seggükbe akkor a netet tv-t meg az iskolákat is be kéne tiltani mert rossz hatással van az emberek elméjére.(ügye nem kell példáloznom mért)

úgytom hogy a hellgate london online szerverei megszüntek... vagy fognak láttam havernál és nem volt olyan rossz . ez a need for speed uc a vége fele kínkeserves..... a story mod-ot azt kijácottam már a közepétől indul be minden . viszont most olyan feladatokat kapok hogy nem lehet teljesíteni és megmondaná valaki hogy helikopterből 1 lövés és semmi nélkül hogy a fx-ba kapnak el ? :lol:

Undercover: sajna még nem vagyok ott 13-szint vezetés. A km-ora jobb oldalán van a zóna csik azt mire lehet használni?
Sajnos igaz nem csak a szerver hanem a csapat is meg hal állitolag egy ázsiai játékgyártó cég megkapta az alapokat és valamivel kijönnek valamikor(london uj rész) :D lol2

én most 18-as szinten vagyok az idő lassítást egyszer sem használtam azt a csíkot meg nemtom mmi lehet de az sem kelett semmire.... van 1 jó tippem mit kell csinálni hogy sose kapjanak el vagy kikapcsolod az autó mentést aztán ha elkapnak akkor visszatöltöd az előzőt vagy van autó mentés és egy szép alt+ F4-el kilépsz a játékból tudom nem szép dolog..de néha hasznos.... jha és a kocsidat időről időre érdemes áttfestetni mert azzal is tudod csökkenteni a "hírnevedet" a szaruuk körében.
autóválasztásnál azt ajánlom hogy az elején lotus-t kell választani utána ha tudsz vegyél lamborghini gallardo-t az kb elég lessz a játék végéig :lol:

Lotus-al nyomtam én is utána audi nem tudom hányas :D elnyertem Lamborgini galardo a Most Wantedba és undegroundba is no1 amúgy még nem tudok venni :cry: galardo-t.
Hát volt egy kocsim feltuningoltam azt hiszem valami ford gt-volt de nagyon gagyi volt annyi volt a jó hogy nagy testü volt és imádtam a kordonon áttörni vele de ut tartás gyorsulás meg ilyenek nem értek semmit. Zarukkal 4-esig jutottam el mekkora volt a legnagyobb fokozat. Neked?

zsaruk szerintem 5 szint de ott már kemény dolgok vannak..... helikopter akkor kerékszaggató útakadály (magyarul szögesdrót ) porche 911 haverok..... ezt is meglehet oldanni ha nem időre mmegy viszont ha vnna időlimit akkor kicsit ciki .

hallod az az audi még tuningolva sem jött be de az a szabály ebben a játékban minnél xarabb kocsid van annál könnyebb és elég sokat nyersz .

Audi is nyerésből jött. amit lovéból vettem az egy amcsi erőgép nem tudom a pontos nevét szerinted mért vettem :?: hát persze hogy a rendőröknek hogy még jobban eltoljam őket. Volt olyan téma is hogy 10-rendőrkocsit kellet lezúznom és ugyan úgy porche meg helikopáter ja és 2-szintü körözés. Amúgy id lassitás csak zsaruknál használom amikor ott van a kis kordonjuk és beleronditok a közepibe :D :D

én gallardoval megpróbálok egyenesbe állni aztán mindent bele 222mérfőld /h + 1 kis nitró csodákra képes sőt ha sikerül telibetalálni 1 kolégát akkor a járművét vihetiik a roncstelepre :D

az igaz mennyinél voltál vez. tapasztalat mikor elérhetövé vált?

Vissza
Top Alul