Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
RAT ami ontja a golyókat az az RP-74 lehet pontatlan de kb terminátornak érzed benne magad mivel olyan hamar legyikolhatsz vele akármit.

a duty bázison kerül 60eRU-ba ha tag vagy én legyilkolta az amelyiknek volt és úgy lett .

az RP-74 hasonlit a Counterben lévő SAWhoz(m-249) első két skuló pontos aztán célbaveszi a holdat
amugy nemrég csatlakoztam a freedomhoz az exo meg a svd végett csakhogy nem tudok velük haladni mivel hiába foglalom el a dutys posztokat nem jönnek a controlsba talátam vmi olyasmit h felszólitás a támadásra de nem hallgatnak rám ráadásul a pendrivokat se tudom eladni mivel az egyetlen válaszlehetőség a mondandójára a "bie". PLS HELP

Szinte senkinél sem segítenek a klánok támadások során illetve ha visszaolvastál volna, írták, hogy az első támadó hullámhoz kell csatlakozni, mert utána nem lesz több.

Golza":26b6hj2s mondta:
az RP-74 hasonlit a Counterben lévő SAWhoz(m-249) első két skuló pontos aztán célbaveszi a holdat
amugy nemrég csatlakoztam a freedomhoz az exo meg a svd végett csakhogy nem tudok velük haladni mivel hiába foglalom el a dutys posztokat nem jönnek a controlsba talátam vmi olyasmit h felszólitás a támadásra de nem hallgatnak rám ráadásul a pendrivokat se tudom eladni mivel az egyetlen válaszlehetőség a mondandójára a "bie". PLS HELP

nem tudom de akkor különböző játékkal játszottunk mert nekem tökéletesen lehetett vele célozni.

Mondjuk, azért nem mindegy, hogy akarja az ember végigjátszani a játékot. Mármint olyan szempontból, hogy mindenkivel jóban akarok lenni, hogy seva tuningom meg hasonlóm legyen azt tudjam felvenni csata közben a Vintarokat azt eladni valahol.
Még nem játszottam ki, most vettem csak meg a játékot, de szerintem azért van egy feelingje, ha az ember tartozik valakihez.
Sztem ha nem az ilyen előnyöket nézzük, hanem mondjuk a hangulatot, egy frakció eszméjét, vagy az egyenruhát, a táborban játszott zenét, nálam a Duty nyert.

Mondjuk azért a Fosztogatókkal már a mulatós zene miatt is érdemes jóba lenni. Mindig ott vigyorgok a gép előtt mikor elmegyek a táboruk mellett :D

Lehet, hogy láma kérdés, de hogyan legyek megint jóban a fosztogatókkal? Egyik klánban sem vagyok benne, de a fosztogatók utálnak (jó, megöltem párat és emiatt maximális a szimpátiám a stalkerokkal).

Ez engem is érdekelne,hogy hogyan váltogatjátok a frakciókat. Mert nálam sem lesznek amnéziásak a frakciók, ha módszeresen írtogatok csak azért, hogy kedveljenek annak az a vége hogy mindenki megutál. lol2
Ha belépek a freedomba vagy dutyba, a másik frakció automatice ellenség lesz.

Nekem maga a frakcióháború nemtetszik. Ahova állsz ott lesznek többen. Ez elég szimpatikus, hogy miattam...de nem^^. Szóval lehetett volna olyan, hogy csatlakozok a freedomhoz és hirtelen lerohan minket 50Duty...Félórás csata többszáz hulla és csak páran maradtok a freedomnál és újra megkell erősödni...De nem úgy, hogy jön egy 100as karaván a semmiből...Na mindegy. Talán egy jó moddal meglehetne profin csinálni.

Hallod az élménybeszámolókhoz most irtam egy kommentet. Van egy ilyen mod, ami rendbehozza, hogy hatalmas csaták lesznek, persze kicsit le is viszi a fram ratet...

Nem csak a frakciók, de amutánsok is háborúznak...

Van valakinek valami hasznos tippje vagy módszere hogy a szabadsággal hogyan lehet lenyomni a szolgálatot, mert nekem nem sikerül.
Amikor már az Agropomnál folyik a harc. A szabadságosok nem tudják megtartani az átjárókat, állandóan rohangálok visszafoglalni. A szolgálat meg ellen támad folyamatossan, az ak nem ér ellenük semmit, ha közel engedem őket szitává lőnek.

hispan":39wwx1l3 mondta:
Lehet, hogy láma kérdés, de hogyan legyek megint jóban a fosztogatókkal? Egyik klánban sem vagyok benne, de a fosztogatók utálnak (jó, megöltem párat és emiatt maximális a szimpátiám a stalkerokkal).

Asszem a freedom-hoz menj:

Dutynál kezdtem utána Stalkerek, majd freedom, és sárgák lettek a banditák :lol:

Egy tuti tipp frakcióváltás.
Tudom lerágott csont viszont nekem van egy konkrét tervem a sorba.
Rögtön belépés a stalkerekhez mindent megcsinálni indulni a freedomhoz minden küldi nem léphetünk be ne is tegyük tiszítsuk ki a pályát aztán irány a duty minden küldi megcsinál belép--
nyereményünk egy fejlesztett obokan amibe halomra kapjuk a löszert a freedommal nem szállunk harcba ők majd elintézik 1 freet se ölj meg aztán vissza a stalkerekhez---majd a freedom aztán vagy folytatjuk a freedom oldalán vagy stalkerek aztán a duty oldalán vagy a stalkerek oldalán a duty hoz azért is érdemes beállni mert rp-74 ük is van meg bulat amik elég jók a bulat fejlesztve minden érték 57.

Nemtom de én amikor játszom azt komolyan veszem és soha nem fogok ilyen ki-be lépegetőset játszani!:D

Miért ez is komoly jó cucokhoz juthatsz ingyen+kevesebbért tudsz vásárolni

csak a háborút nem kell elkezdeni addig utánna mehet mert halom pénzel jár :D

ja és én amikor a dutyhoz beléptem ugye alap ellenség lett a freedom persze a későbiekbe mégis csak jobb stalker lenni és semleges mindkét frakcióval könnyeb aki először játsza ki annak mindenképp aztán lehet más máás oldalakon befejezni a játékot :P

Duty vs. Freedom háború nektek is volt RedForestben az erdész szállása körül? Csomó jó fegyver van ott, de nincs kinek eladni :(

így van ez a yantarnál is sok a cucc csak eladni nem lehet.

Én még nem tartok ott.

Yantarból legalább majd az értékesebbik felét visszahordom agropromba... De azért redforestből az kicsit messze lenne :D

Vissza
Top Alul