Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Amúgy nem feltétlen kötelezi el az ember magát Duty vagy Freedom oldalon. Ha nem szimpi a klán, elmész a Stalkerekhez, csatlakozol hozzájuk, utána meg mehetsz oda, akivel eddig hadban álltál (banidták kivételével, azzal a Stalker is hadakozik.)

Elvleg lehet en mtudom én még nem próbáltam de belépstz a dutyhoz majd stalkerek aztán a freedomot nem tom belehet e lépni de a jutalmakal szétkerekedheted magad:D

egyébként RP-tud valaki hol lehet szerezni a dutys bázison kívül esetleg egy stash van vhol és még a gp37 is érdekelne

Ha valahogy be tudnék állni a free-hez azzzal csak 1 baj van a szeméttelep már teljesen a duty uralma alatt van :? :lol: :D (most :cry: vagy :D )

De egyik frakciónak se akarok alátenni mert szeretném a stalkerekkel befejezni és akkor elvileg a free meg a duty is barát vagy semleges.

apropó azt tudtátot hogy ha a dutys csapost megölitek észre se veszik?
Nekem semmi nem volt csak azt hittem hogy így leírthatom az egész bázist :D
igaz amint a bázisra bementem a lépcsős stalker még barát volt és tudoméást se vett arról hogy öldösök alúl csak akkor amikor soroztam nem nagyon halt meg

Az korántsem baj, ha Duty uralom alatt a szeméttelep. Legalább lehet irtani őket jutalomért, és a zsákmány sem mellékes. Egy-egy roham után több kört is fordulok a cuccal. Ráadásul Duty inkább a VSZ fegyvereket preferálja, rengeteg 5.45-os áthatoló lőszer jön ki a hullákból. Jutalom is jó, a szeméttelepen egy tábor foglalásáért és három-négyszeri védésért kaptam 4,9k Rubelt, 60db 7.62-est az SVD-mbe, meg még valamit. Fosztásból meg kijött valami 16k ;)

-----------------
Update:

A t. fórum vajon miért moderálja ki a F o s z t á s szót f*sás-ra?

Szeméttelepi duty háború tényleg megéri, mert senkinek nem segítek, el is teszem a fegyóm és csak hordom be a kereskedőnek több fordulóval az elhullatott cuccost. Ugyanez van az agropromi részen a stalker bázist támadó banditákkal is. 20.000 rubel 1 óra alatt 6 fordulóval... Elértem, hogy már nem tudok mit fejleszteni se a SEVA ruhámon, se a kézi, se az automata fegyveremen. Most a Vintaron a sor :)

Na ugye megmondtam hogy a gyűjtögetéssel jól lehet pénzt szerezni :D

Hi!

Én először a fosztogatókhoz álltam be, de pár küldetésük után, amikor visszatértem a bázsukra, minegyik ellenség lett, és nem engedtek be... (jah, és át tudnak lőni a bezárt főkapujukon :lol: )

Most a szabadság oldalán vagyok, és az egész mapon nincs egy szolgálatos pötty sem, mégis azt mutatja,h még vannak csapataik, és néha 1-2 emberük megjelenik a már elfoglalt bázisuk főépületében.

Mikor lessznek teljesen kiirtva? vagy hogy meg? :?

hispan":jch81gwq mondta:
Szeméttelepi duty háború tényleg megéri, mert senkinek nem segítek, el is teszem a fegyóm és csak hordom be a kereskedőnek több fordulóval az elhullatott cuccost. Ugyanez van az agropromi részen a stalker bázist támadó banditákkal is. 20.000 rubel 1 óra alatt 6 fordulóval... Elértem, hogy már nem tudok mit fejleszteni se a SEVA ruhámon, se a kézi, se az automata fegyveremen. Most a Vintaron a sor :)

minek fordulsz töbször?

teleraksz egy hullát és azzal elviszed. Annak nincs sújkorlátozása :lol:

Vissza
Top Alul