Metro":3ppwrsel mondta:
Misi 007, Kumuriel és Gatyamatyi! - Üzenőfalos kommentjeitekre válaszolva:
...
Ácsi, ácsi, ácsi! Én egy szóval se mondtam, hogy ne bontsák le! Csak annyit írtam, hogy furcsa lesz a Zóna arculata, ha lebontják a 4-es reaktort! Mivel az ember automatikusan ezt a képet társítja a dologhoz, ha meghallja a Csernobil szót... Szerinted nem lesz szokatlan látvány majd?
A katasztrófa turizmust is rontani fogja, mivel az emberek azért mentek oda, hogy megnézzék a felrobbant erőművet. Ha lebontják, nem lesz mit nézni. De mondtam én egy szóval is, hogy nem kell megoldani ezt a kérdést?! Én maximálisan egyetértek avval, hogy ott valamit sürgősen csinálni kellene, mert a szarkofág közel sem ad olyan védelmet, mint ami szükséges volna! A katasztrófa turizmust egyébként is eléggé undorító dolognak tartom (pénzt csinálni a másik ember nyomorából, pfff...), avval együtt hogy én is kíváncsi vagyok rá, megmondom őszintén... :roll:
Lényeg a lényeg, szerintem mielőbb el kell onnan tüntetni a sugárzó elemeket, és evvel egyetértek, csak azt mondom, hogy furcsa lesz, ha megváltozik az ottani helyszín arculata, és nem a megszokott erőmű látványa fogadja ott az embert. Ebben a kijelentésben mi olyan főbenjáró bűn? Amit nem mondtam, azt meg ne költsd hozzá! Egy szóval sem állítottam, hogy kár hogy lebontják! :wink: