Csernobil

Furcsa, a fa mintha máshogy lenne megvilágítva, vagy csak vakuzva lett és azért?

EDIT: A szarkofág tetejéről (összesen 2 ilyen képet találtam, a másik lejjebb :D ):
chernobyl_gallery_070415_02.jpg

Jól kiért a mutató:
chernobyl_gallery_070415_03.jpg

dezodor!
jól látom? ez a négyes reaktor lenne az almás képen, a robbanás előtt?
áááááá

elméletileg, bár lehet hogy már terem alma ott :D ... azonban valószinűbbnek tartom, hogy a robbanás előtt volt...

Hasonlítsátok össze ezzel:

chnppreactor4fm4.jpg

Egyértelmű, hogy dezodor képe a baleset előtt készült, mivel látszik, hogy nincs rajta a szarkofág.

dezodor":1jz7x7ab mondta:
heh látom a hűtőtavak helyén már parkosítás ... :F jó lenne 1-2 kép még, de abban az időben senkinek nem jutott eszébe, hogy lefényképezze csak a 4es blokkot, mivel nemvolt szenzáció... csak aztán lett az, hogy felrobbant :F

apple.jpg

itt is az alma vót a szenzáció... kertészet 1000rel :D

tiefighter":2loeh7vf mondta:
Itt pedig az NPP most. Látszik a szarkofág teteje, a kép közepétől egy kicsit balra szürkén feszít, dezodor képén viszont még teljesen ép, szóval ez egy nem gyengén ritka példány báttyám. :lol: GRAT!!!!

chnppnowjr0.jpg

szerintem ez photoshop pont 1 felrobban erőmű közvetlen közelében lenn ilyen park egyébként ezt már tibi régebben belinkelte
az avartos dolog kitörölve

JIM67!!!!!!

ELŐSZÖR IS: SEMMI KÖZÖD HOZZÁ HOGY MI VAN AZ AVATÁROMON!!!!!

MÁSODSZOR: Hogy lenne már Photoshop!!! ááá
Az igazi Zónában buja növényzet, hatalmas erdők vannak, tele állatokkal, ráadásul olyan vadlovak és sasok is élnek ott, amik máshol szinte alig-alig elvétve találhatók meg, mivel a Zóna 21 éve érintetlen emberi kéz által, a szervezetük alkalmazkodott a sugárzáshoz, és ott nyugodtan élhetnek, mert nem bántja őket semmi.

Végezetül ha már stalker fannak vallod magad, annak ellenére, hogy pár perce a singleplayer topikban azt se tudtad megmondani, hogy az x16 labor melyik pályán van, hát akkor azt mondom TANULJ egy kicsit, mert van mit:

http://www.pripyat.com/en/

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4923342.stm

http://home.cc.umanitoba.ca/~dmcmill/Pa ... humbs.html

A többiektől elnézést kérek a hangnemért, de ilyen nevetséges, láthatóan hozzá nem értő, mégis okoskodó alakokat nem hagyhatok szó nélkül.

Amibe belejavítok légyszives ne töröld ki - pYura

Hát igen nagyon meglepete a tudósokat is a dolog, mert ekkora sugárzás hatására az egész élővilágnak ki kellett volna pusztulnia ,de valahogyan itt meg minden alkalmazkodott.
Figy azért szerintem Jim-et nem kellene ennyire leépíteni, csak azokat a tényeket közölte, amelyeket ő ismer.

Én csak azért intettem le, mert személyes sértésnek vettem a hsz-ét.
Kritizálta az avatáromat, amihez semmi köze, legalább egyedi, valamint ontja magából a hülyeséget, hogy a kép amit beraktam Photoshopos.
Ez hihetetlen, komolyan mondom...ááá

szerintem ne kezgyé má el vitatkozni . egyébként nézd már meg a google erath -el vagy valami mással hogy mi van az npp-mögött hát biztos hogy nem park azért berakok neked 1 képet ha nem találnád (jah a felvétel nem öregebb 2000-nél)

http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/c ... 618547.jpg (szóval ez felülnézetből)

itt nincs a park ÉS NEM AZT MONDTAM HOGY NINCS ERDŐ ÁLLAT STB a zónában
hanem AZ NPP közvetlen közelében.

Én nem vitatkozok veled Jim, nincs rá szükségem, tudom hogy nekem van igazam, filmet is láttam róla nemegyet. Azt gondolsz amit akarsz, te dolgod.

DE NÉZD MEG A SZATELIT FELVÉTELEN hogy nincs a közelben semmilyen park sem DE tudod mit legyen neked igazad... 8) (miylen filmet láttál BAttle of chernobyl ,vagy azt is amit az MNT készített a túrájárol)

Semmi értelme a vitázásnak, befejezhetnétek - Tibi

A műholdképek már elég régiek, a park pedig nem tűnik öregebbnek pár évnél.

Tudjátok mit nem értek? Hogyhogy a Zónáról készült műholdfelvételek helyenként nagyon rossz minőségűek, nem nagyíthatóak? Az még okés lenne, hogy repülőgépről cinkes légifelvételeket csinálni a nagy sugárzás miatt, node a műholdnak mit számít az? Több kilométerrel a felszín fölött... Szal nekem kicsit furcsa, hogy nem mindenütt lehet körbekukkantani Google Earth-vel! :?

Hát igen... a radarra Chernobyl 2-n még minidg nem bukkatnam rá, gondolom a homályos részen van...

Amúgy nagyon sok más sincs részletesen kidolgozva az egész bolygón, mindehonnan a lényeg, elég nagy meló lenne az egész világót lefotózni <:D> .

Igen, valóban sok rész még nincs lefotózva a bolyón, de Csernobil és környéke elég nagy érdeklődésre tarthat számot, szvsz ez kábé olyan, mintha Olaszországban nem láthatnád a Colosseumot... Na jó, ez erős túlzás, de mindenesetre vagyunk egy páran, akiket érdekelne ez a dolog! :roll:

Vissza
Top Alul