Csernobil

Kanyhalos":3eimblf9 mondta:
My only chance is reach the door before the controller!

Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!!
http://img508.imageshack.us/img508/1672/rjok6.jpg

Hát én hátonforogtam lepetéztem amikor ezt megláttam.

Ilyeneket légyszi csak linkkel és figyelmeztetéssel. - pYura

Bakker én ezt nem merem megnézi mi van a képen??? :shock: FÉÉÉÉLEK! :S

az a videó amit dezodor linkelt na za dúrva az eleje.. de a vége felé elég jóó.. :D

Vagy azon gondolkodik, hogy megnézze-e mégegyszer, mert annyira bejött neki :)

Lehet meg kéne néznem nekem is :oops: az ilyen torzszülöttektől iszonyodom :shock:

én nem ismertem fel mi van a képen de mázli! el ne mondjátok mert biztos szétháynám az agyam! :D :D

Sugárfertőzött gyerek. Na, Gatyamatyi, jössz velünk nyár végén Csernobilba? :)

még én is lehetek! sugárfertőzött... :D nem én nem mennék-megyel el, érdekel Csernobil de elmenni oda... valami belső para lehet nem tom megmagyarázni... :D maradjunk annyiban, hogy nincs kedvem :D

Háát nem tudom, akárki akármit mond, az én véleményem az, hogy meg van az egyéni elgondolásom azokról akik Csernobil területére szerveznek utazásokat, jó lehet, hogy ők ezt vmi tisztelet képpen teszik de akkor is... valahogy nem vagyok a katasztrófa turizmus híve, és van bennem egy természetes félsz, ami megakadályozza, hogy elmenjek oda, szal egYet érek Gatyamatyival

Ez az én véleményem nem akarok és sztem nem is fogok ezzel senkit se megbántani se befolyásolni

De jó hogy még vannak akik őszinték, adjatok már belőle egy darabot! :)

Építünk egy teljesen megegyező másoltatot valahova ide magyarországra, és mindenki annyiszor jöhet amennyit akar és még sugározni se fog lehet csinálni fan találkozót végigjátszhatod a stancia2-t paintball formájában stb... :)

De pont azért van benne kihívás, mert ott van a para, hogy sugárzik. Bocs Tibi tudom hogy te se komolyan írtad ezt, de ez olyan mintha guminőd meg matchbox-od lenne. :)

Vissza
Top Alul