Csernobil

Én lehet benne lennék egy utazásban, de csak jövőre...
Egyébként azt hallottam hogy jobb ősszel - télen menni, mert akkor nincs akkora por amitől világítana a fejünk gurul1

Szerintem jó ötlet, én tuti elmennék engem érdekelnek az ilyen dolgok... mondjuk faterék nem tom mit szólnának :D

ááááá a hidamm!

amúgy itt környékbe legtöbb régi vasúti híd pont így néz ki... majd nyomok 1-2 fautót

Télen érdemes menni, amikor lehullott a hó, úgyanis a hó "lefogja" a rádioaktív port, így nagyságrendekkel kisebb az elszenvedhető dózis.

Sziasztok.Ha van még olyan "őrült" ember rajtam kivül aki imádja Csernobilt és szeretne kimenni oda annak figyelmébe ajánlom a www.hotdog.hu oldalrol DJURIKA nevű illetőt aki már volt kint.Részletesen leirt mindent hol mekkora sugárzás volt kb mennyi pénzből mentek ki sok képet is csináltak.Most kérdeztem rá nincs e egy webcim ahol meg lehetne tekinteni őket.Nekem küldött egy levelet hotdog-on amiben minden részletesen le van irva.Még a töténetemet is kommentálta és a kitalált eseményeket is megmagyarázta hogy mi hogy volt akkor.Akit érdekel és van a hotdog.hu-n regisztrálva az keresse meg DJURIKA nevű illetőt.

HISPAN:elnnézést kérek amiért engedélyed nélkül egy másik oldalt reklámoztam(én legalábbis ott találtam rá erre a személyre)

ja, megnéztem a fotóalbumját az NPPről meg Pripyatról... igaz nem sok kép van kint, de akkor is el kéne menni oda.

Ezen a videón lehet legjobban látni a szarkofág belsejét:
http://www.youtube.com/watch?v=jKnFurg5-Ag&mode=related&search=

Baromi nagy lyukak vannak rajta! Azt viszont nem értem, hogy a végén lehet látni, hogy vizet (legalábbis annak látszik) locsolnak a szarkofág belsejébe... Először arra gondoltam, hogy valami kevert vacak, ami ,,megköti'' a sugárzást, de elég valószínűtlen... Így is nagy probléma a kondenvíz és a talajvíz, ami beszivárog a szarkofágba, akkor miért raknak rá még egy lapáttal? :?

CHAES_1985.jpg

kb 2-3éve keresek 1 régi chaes képet...nos ennél jobbat nem találtam... de ez még legalább a kakasztrófa előtt volt.

Itt pedig az NPP most. Látszik a szarkofág teteje, a kép közepétől egy kicsit balra szürkén feszít, dezodor képén viszont még teljesen ép, szóval ez egy nem gyengén ritka példány báttyám. :lol: GRAT!!!!

chnppnowjr0.jpg

heh látom a hűtőtavak helyén már parkosítás ... :F jó lenne 1-2 kép még, de abban az időben senkinek nem jutott eszébe, hogy lefényképezze csak a 4es blokkot, mivel nemvolt szenzáció... csak aztán lett az, hogy felrobbant :F

apple.jpg

itt is az alma vót a szenzáció... kertészet 1000rel :D

Vissza
Top Alul