Csernobil

A múlt héten hallottam a tv-ben, hogy ezek a nagyonokos amerikaiak készítettek egy felmérést, ,,a világ legszennyezetteb városai" címen. A legszennyezetteb város Csernobil volt...

Ha olyan szennyezett, akkor miért élnek ott emberek (Aszódi filmben lehetett látni), és Pripyatban meg miért nem? Vagy az kevésbé sugárzó? :roll:

ha kicsit lejjeb mész van lentebb 1 videó na abban vannak olyan részek amik a játékban is vannak konkrétan az a kis hely ami az erőműs pálya (mikor bent vayg) ott lehet megszerezni a exosuit-ot ha lemész 1 létrán na abban a teremben is olya ncsövek lógan klefele.

mit paráztok, az a kép az aphex twin - rubber johny (chris cunningham rendezte amúgy) híres videójában levő gumijaniról szól... kintvan afex oldalán is, a feje egy "fenék" ( 18 ) lenne, meg így összevissza vágott testrészek... fotoshop az egész...

aki nemhiszi:

http://www.director-file.com/cunningham/rubber.html

és aki nemlátta még a rubberjohny-t annak kötelező, ej pedig milyen régi már :)

link: http://www.youtube.com/watch?v=l48HTZUHfeQ

(kisérleti elektronika kissé morbid módon) 02:18-tól jó amikor bejön a hang, amikor még nemismertem, az első pár mperc után nem mertem tovább nézni, de nemvészes, elvégre csak 1 jól megcsinált animáció :)

ezek a képek :shock: :shock: ááá lol2 lol2

nem drága, kijevbe kimégy kocsival... vagy ha többen mennénk akkor kisbusz, azt onnan indulnak túrák, csak meg kell nézni neten, hogy mikor, de az áruk nem vészes... a gamestarosok is befizettek 1re 1-2éve...

5 embernek kb 30ezer Ft fejenként ha jól emlékszem, egyszer láttam pár hónapja egy árajánlatot a neten. Dezodor, te tényleg elmennél Csernobilba, ha egy kocsiravaló ember összegyűlne?

Ki nem engedne? A szüleid?
Megmondod, hogy sátorozni mész, horgászni stb.
A Fan találkozó az nagyon király lenne amúgy!!!!!
De a legjobb lenne ha az Erőműnél rendeznénk meg!!!

Gondolom a fater meg a többiek...

EDIT: Háhh szerinted el is hinnék? :lol: .

Fan találkozót valami olyan helyen kéne megrendezni, ahol mindenkinek jó, és most nyáron. Vajon lenne rá igény?

Létre kéne hozni ennek egy topikot. Amúgy a Csernobili túra ideje 9:00-17:00. Szóval reggeltől estig biztos mindenki ki tud találni valami nem átlátszó hazugságot otthon. Nekem hál'istennek nem kell, mert már nem élek anyámékkal. De ha legalább 5-10 ember akarja akkor összejöhet.
Egy Paintballozás Stalker Suit-ban lenne jó az igazi Stancia2 területén! :D

Vissza
Top Alul