FreedomF
New Member
- Csatlakozás
- 2007.02.24.
- Üzenetek
- 154
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Csernobil.. :)
- Webhely
- supremecommander.extra.hu
Hát az a jó a tudomány szerepeljen benne mint hülyeség 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
bazk":2ejeldv8 mondta:Láttam pár doksifilmet csernobilról,és tényleg szörnyű ami ott volt különben.Ismerősöm épp akkor tartott valahova busszal M.o-n a katasztrófa idején,és lefulladt a járat valahol..Elkezdett esni az eső ami fekete volt,ami alapbol ijesztő lehetett,de nem sejtették miről van szó.Később megtudták,hogy mitörtént csernobilban,eléggé elborzadtak.A legdurvább az hogy a hölgy akiről beszéltem éppen terhes volt,és a gyereke aki ma 18 éves,agydaganatos...Egyébként volt egy video,amiben az látható,hogy a blokk felé repül egy helikopter oltani,és amikor odaér a közelébe, a sugárzás miatt szabályosan elolvad!!!!Ezt látta valaki?
pYura":22j6ywjo mondta:Helikopter elolvad?? Hát ez azért enyhén túlzás :shock:
Hát,ugyanannyi mint a többi emberrel aki utazott ott..Mpytyu":2hbe3em7 mondta:Szerintem az emberrel lett valami aki vezette. :?:
bazk":17fmd304 mondta:pYura":17fmd304 mondta:Helikopter elolvad?? Hát ez azért enyhén túlzás :shock:
Nem túlzás,van egy ismerősöm aki elég komolyan beleásta magát a kémiába,és már 60 éves,tipikus zseni.Tőle megkérdeztük,és igazolta a dolgot,hogy ez valóban megtörtént...Hát ilyenek voltak,hogy amikor mentek be a katonák az oltani,meg megállítani a sugárzást(ekkor már javarészét megfékezték de voltak munkálatok) a katonák pár percig éltek elvileg miután kijöttek...Ja,és védőruhában voltak mellesleg..
Nemtudnád megszerezni véletlenül? 8)Mpytyu":35qek66t mondta:Én is úgy láttam hogy hover felvette tvtunerrel amikor volt a tvbe.
Na,azt megköszönném,és szerintem rajtam kívül is sokmindenkit érdekel ez a felvétel!Mpytyu":3o36sdpr mondta:Lehet, holnap utánnajárok.![]()
Mpytyu":11428pwr mondta:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.