Csernobil

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Bakker ezt el sem hiszem! :)

Fellépek az oldalra, amit mondtál, regisztrálok és a friss türrentek között ott van egy '85-ös film, amit már több hónapja hajkurászok magyar hanggal (Kémek, mint mi). Nem is tudod, mennyire jót tettél velem :)

Amúgy a dokufilmet nem lelem, kerestem csernobil szóra meg megnéztem az ismeretterjesztő részt is ... :(

hispan1":1acgmtgl mondta:
Amúgy a dokufilmet nem lelem, kerestem csernobil szóra meg megnéztem az ismeretterjesztő részt is ... :(

Te most szivatsz engem. A "csernobil" szóra rákeresve egyből kiadja: - Csernobil - Saját Szemünkkel

Chabi":1qq9phzl mondta:
hispan1":1qq9phzl mondta:

Te most szivastsz engem. A "csernobil" szóra rákeresve egyből kiadja: - Csernobil - Saját Szemünkkel

Végre!! Használható információ :D !!!!

Nem ér, lekopizták innen a mikulássapkát a zombiról. lol
Amúgy a szöveget nem értem, de amit a képen látunk, a borításnak az a verziója már régen áll (szerintem csak javítják vagy hasonló). Volt egy cikk valamelyik 3. évezredben, majd beszkennelem és megmutatom, milyen lesz az új szarkofág.

a lényege az, hogy nem megerősített hirek szerint egyre növekszik kiev környékén a radiokativ sugárzás szintje, az a yuscsenkó vagy mi a tököm azt mondta, hgy nincsen semmi baj, amiatt, hogy ne legyen pánik, de a stalker-rusok nem hiszik el ezt a dolgot...ők is említik a rövid iromány végén, hogy nem hivatalos közleményből származik a dolgok

Érdekes, szerintem ebből nem sokminden igaz.
Mármint hogy hirtelen nőne a sugárzás szintje. Azt ugyanis mindenki tudja, hogy rohad szét az egész, eredeti betonszarkofág, de ettől még a sugárzás folyamatosan és minimális mértékben nővekszik csak.

Hír az erdeti szarkofág repedéseiről (3. évezred, 2006 augusztus):

aaa_forum_csernobil_3e_001.jpg

Az új borításról a cikket nem találtam meg, de lerajzoltam, nagyjából így kell elképzelni (az előre megépített burkolatot rácsúsztatják az egész sérült részre és ott a végeit is szigetelik):

aaa_forum_csernobil_002.jpg

widra":3lpthlf7 mondta:
a lényege az, hogy nem megerősített hirek szerint egyre növekszik kiev környékén a radiokativ sugárzás szintje, az a yuscsenkó vagy mi a tököm azt mondta, hgy nincsen semmi baj, amiatt, hogy ne legyen pánik, de a stalker-rusok nem hiszik el ezt a dolgot...ők is említik a rövid iromány végén, hogy nem hivatalos közleményből származik a dolgok

kösszi!

Érdekesen fog kinézni. A kémény azért megmaradhatna... Csinálhatnának már egy jobb kéet is az egészről. Például madártávlatból vagy a kémény vagy a szarkofág tetejéről meg ilyenek... De mindig csak 200m-ről, vagy aki megközelíti, a bejárati kapunál tud képet csinálni. :?

De mellette 200m-re nincs ugyanakkora sugárzás? Azon hökkentem meg amikor a stalker-portal tour-os videóban mindenféle védőruha nélkül járkáltak az atomerőműnél. :shock:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul