Closed BETA Tier 1 - 2945 / 0.1002

nah zsír, megy meg minden, de az a 2 pálya ami bennevan az bennevolt a 2215be is... mondjuk itt legalább a menü már müxik, meg van időjárás is rendesen, viszont ilyen "anomáliákkal" alig találkoztam. a grafikát feltoltam maxra plusz az advancedbe is mindent fullra kivéve antialias-t de azt csak félig, és 40-50fps-el ment a kicsike. bár lesznek jó nagy terepek, biztos ott már lassu lesz.

ja a gépem: 2.4+-os amd, 1giga ram, 9800as ati... asszem jolesz neki

dezodor":1mfw4gpa mondta:
nah zsír, megy meg minden, de az a 2 pálya ami bennevan az bennevolt a 2215be is... mondjuk itt legalább a menü már müxik, meg van időjárás is rendesen, viszont ilyen "anomáliákkal" alig találkoztam. a grafikát feltoltam maxra plusz az advancedbe is mindent fullra kivéve antialias-t de azt csak félig, és 40-50fps-el ment a kicsike. bár lesznek jó nagy terepek, biztos ott már lassu lesz.

ja a gépem: 2.4+-os amd, 1giga ram, 9800as ati... asszem jolesz neki

Nekem is high-on ment, nem is akadt amikor én csináltam servert. De amikor becsatlakoztam egy deathmatchre akkor ott nagyon lassú volt, mondjuk lehethogy a nagy ping meg lag miatt. Nekem mondjuk a netem 4 mbit/sec. Lehethogy annak volt lassú nete aki a servert csinálta.
Na mindegy, a lényeg az hogy rájöttem a single rész jól fog futni a gépemen, a multi meg nagyon nem érdekel. Gépem: P4 2,8 1 Gb ram Geforce 6600 256 Mb

Jajj de ez nagyon szééép!
A menütől odáig vagyok, meg vissza, a grafika nagyon jó (olyannyira, hogy nemis igen kacsingat a játék 25 FPS fölé, sajnos). MP viszont játszhatatlanul laggos, nekem legalábbis. Egy bizonyos Bloody Fox nevű úriember 2x is kinyírt egy szerveren :)

hispan1":176c85lv mondta:
Jajj de ez nagyon szééép!
A menütől odáig vagyok, meg vissza, a grafika nagyon jó (olyannyira, hogy nemis igen kacsingat a játék 25 FPS fölé, sajnos). MP viszont játszhatatlanul laggos, nekem legalábbis. Egy bizonyos Bloody Fox nevű úriember 2x is kinyírt egy szerveren :)
ááá az nem én voltam!! utoljára tegnap próbáltam játszani, de egyfolytában befagyott!! ki ilyen fantáziátlan, hogy elcsórja más nevét :?: :?: :?: :?:

dezodor":143fnzs6 mondta:
... viszont ilyen "anomáliákkal" alig találkoztam...
Én speciel 3 fajtát találtam:
- valami áramhoz hasonlatosat
- átlátszót, ami bentről kifele lüktet és megtörik rajta a környezet képe
- átlátszót, ami kintről befelé mozog, közepén (a talajnál) narancsos valami. Ez egyépként beszív a középpontjába

Bocs, ha nem ismerném ezeket rendes nevük alapján (ha van) :wink:

Tibi":143fnzs6 mondta:
Nem tudom, de nekem sehogy sincsen hang....
Nekem is csak akkor volt, amikor feltettem egy újabb AC3 codec-et... de csak 1 indításig bírta az SB Live! 5.1-em... Az elején lévő videónak van, de csak halkan, a játék megy csak néha recseg... :?

widra":143fnzs6 mondta:
gyerekek az miért van ,hogy ha csatlakozni próbálok egy szrverhez akkor mindig kidob a menübe? pedig a key is megvan
Ilyen nekem is volt... Újracsatlakozok és jó! Próbálgatni kell :lol:

Maga a DM multi nekem nem jön be... Nincs izgalom, mert mindenki sunyin kempel valahol... Ha valaki megtöri a "csendet", akkor a többi egyből leszedi :?
Vagy olyan mod kellene, hogy kempelni csak mondjuk 1 percig lehessen 1 helyen, így mindenképpen ki kell mozdulni 8)

Én jobban favorizálnám (bár még nem próbáltam) az artifact hunt-ot (accongyák CTF szerű), mert ott kell rush-oló ember is, kell camper is, stb. Van cél, rohanni valakinek muszály, mert különben nincs győzelem! :lol:

A hang problémákhoz: Milyen kodek csomagot használtok? Mert amikor régebben az ACE mega pakkot használtam, előfordult, hogy egy csomó programban hiányzott a hang, vagy recsegett...
Az Xp codec packot javaslom, szinte mindent visz, még realmediát is, és a gamekkel, progikkal sem akad össze:)

A multiplayhez annyit fűznék hozzá, hogy egyes szervereken nekem is akadtak gondjaim a sniperekkel... felment egy 3 tagos csapat a tetőre, aztán 10-es pinggel már nem nehéz sniperezni 200-as pinges szerencsétleneket:) Mellesleg az is tény, hogy például a factory-s map telis tele van sniper spotokkal, de tényleg nagyon sok helyről lehet vadászni a szerencsétlenekre:)

Egyszer előfordult az, hogy a tetőre tett a game egy anomáliát:) pont ahol sniperezni szoktak a bránerek, aztán vagy 4-en belehaltak a dologba:)

Nem javasolnám senkinek se, hogy codec packokat használjon, csak a baj van velük. Összes pár kodek kell, ami mindent visz: DivX, QuickTime, XviD, AC3. Ennyi. Minden más benne van a windows-ban. El lehet gondokodni, hogy ha az ACE codec pack 50MB, ezek a kodekek emg együtt nem több, mint 10 MB-osak, akkor mennyi felesleges dolog van az ACE-ben.

Ave":290nmoth mondta:
A hang problémákhoz: Milyen kodek csomagot használtok? Mert amikor régebben az ACE mega pakkot használtam, előfordult, hogy egy csomó programban hiányzott a hang, vagy recsegett...
Az Xp codec packot javaslom, szinte mindent visz, még realmediát is, és a gamekkel, progikkal sem akad össze:)

Én nekem fogalmam sincs, hogy mi van fent. Annyi biztos, hogy van QucikTime, de hogy más van-e... Azt nem tudjátok hol lehet megnézni? Törlöm le az összeset a fenébe :)

Jelentem elfogytak a CD kulcsok! :D Aki figyelt és olvasta a fórumot annak még jutot :wink:

pYura: bizony, öcsémnek ma reggel már nem jutott :)

Tibi: onnan tudod, hogy mi van fent, hogy emlékszel rá, mit tettél fel.

Amúgy voltam benn egy szerveren, találkoztam Domával, voltunk vagy nyolcan, de annyira laggos volt az egész, hogy ha meghúztam a ravaszt, kilőtt egy egész tárat a fenébe a fegyver és embert nem találtam el. Szóval ezen még lesz mit finomítani :)

Ez a gyors időjárásváltozás a legjobb: feltettem 100-ra (a maxra) az értékét, és eszményi jól néz ki :)

Na nekem meg le kell újra töltenem... ha valaki tud gyors linket ahol nem kell fél órát várni... :roll:

Vissza
Top Alul