hispan1":kenwq0zu mondta:Jeeeeeeee, megvan a kulcs is meg az adat is, holnap game![]()
Én is kaptam kulcsot, most töltöm a bétát. Holnap én is ki fogom próbálni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":kenwq0zu mondta:Jeeeeeeee, megvan a kulcs is meg az adat is, holnap game![]()
dezodor":1mfw4gpa mondta:nah zsír, megy meg minden, de az a 2 pálya ami bennevan az bennevolt a 2215be is... mondjuk itt legalább a menü már müxik, meg van időjárás is rendesen, viszont ilyen "anomáliákkal" alig találkoztam. a grafikát feltoltam maxra plusz az advancedbe is mindent fullra kivéve antialias-t de azt csak félig, és 40-50fps-el ment a kicsike. bár lesznek jó nagy terepek, biztos ott már lassu lesz.
ja a gépem: 2.4+-os amd, 1giga ram, 9800as ati... asszem jolesz neki
ááá az nem én voltam!! utoljára tegnap próbáltam játszani, de egyfolytában befagyott!! ki ilyen fantáziátlan, hogy elcsórja más nevét :?: :?: :?: :?:hispan1":176c85lv mondta:Jajj de ez nagyon szééép!
A menütől odáig vagyok, meg vissza, a grafika nagyon jó (olyannyira, hogy nemis igen kacsingat a játék 25 FPS fölé, sajnos). MP viszont játszhatatlanul laggos, nekem legalábbis. Egy bizonyos Bloody Fox nevű úriember 2x is kinyírt egy szerveren![]()
igen. mindjárt én is jövök és...Tibi":2rhtwlwe mondta:lol. Nem vagy egyedül Bloody FoxCsak egy maradhat
![]()
Én speciel 3 fajtát találtam:dezodor":143fnzs6 mondta:... viszont ilyen "anomáliákkal" alig találkoztam...
Nekem is csak akkor volt, amikor feltettem egy újabb AC3 codec-et... de csak 1 indításig bírta az SB Live! 5.1-em... Az elején lévő videónak van, de csak halkan, a játék megy csak néha recseg... :?Tibi":143fnzs6 mondta:Nem tudom, de nekem sehogy sincsen hang....
Ilyen nekem is volt... Újracsatlakozok és jó! Próbálgatni kell :lol:widra":143fnzs6 mondta:gyerekek az miért van ,hogy ha csatlakozni próbálok egy szrverhez akkor mindig kidob a menübe? pedig a key is megvan
Ave":290nmoth mondta:A hang problémákhoz: Milyen kodek csomagot használtok? Mert amikor régebben az ACE mega pakkot használtam, előfordult, hogy egy csomó programban hiányzott a hang, vagy recsegett...
Az Xp codec packot javaslom, szinte mindent visz, még realmediát is, és a gamekkel, progikkal sem akad össze![]()
Tibi":2za6ag1b mondta:Fél órát? Ember, én négy órát vártam míg lejött![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.