Doma
New Member
Nemnyomunk egy partyt??? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Bloody Fox":k5lgks44 mondta:ping <ip cím>pYura":k5lgks44 mondta:Na most királyul megy... 10 perce tele vagyunk (7 ember gyapja egymást) nem tudjátok, hogy lehetne megpingelni őket?
amúgy vki el tudná mondani, hogy mik az újdonságok az előző verzióhoz képest?
Tibi":2kkjbrkr mondta:Akkor a torrentes is jó, és ne szedjem le a fileplanetest, csak szerezzek cd keyt?
Tibi":2b9a2hdl mondta:Nem tudom, de nekem sehogy sincsen hang. ááá Kipróbáltam azt, amit Mad Max mondott, de nem használt.Valahogy még lehetne rajta javítani? :roll:
widra":4xeoad0t mondta:gyerekek az miért van ,hogy ha csatlakozni próbálok egy szrverhez akkor mindig kidob a menübe? pedig a key is megvan
Tibi":2l8mudvh mondta:Na, ez egy olyan kérdés, amire nem tudok válaszolni :?
Tibi":prn6x0jq mondta:Na, ez egy olyan kérdés, amire nem tudok válaszolni :?
Viszont csináltam egy szervert DX9-ben, mit mondjak: nagyon szép eljen . Feljött egyből négy magyar erre kifagyott xD
Tibi":10hm0wkw mondta:Köszi! És melyik a hangkártya?
nagy valószínűséggel nem tudjuk megcsinálni. az előbbit vegyétek offnak[TMSMT mondta:DeMoN":2duojuuu]na sirály ma bétáztunk 28an yeah király volt1ébként + be lehet rakni a pályákat úgy néztem de ez még nem bizti de dolgozok rajta
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.