Closed BETA Tier 1 - 2945 / 0.1002

Bloody Fox":k5lgks44 mondta:
pYura":k5lgks44 mondta:
Na most királyul megy... 10 perce tele vagyunk (7 ember gyapja egymást :D) nem tudjátok, hogy lehetne megpingelni őket?
ping <ip cím> :D
amúgy vki el tudná mondani, hogy mik az újdonságok az előző verzióhoz képest?

A pingelés mire jó? Már kipróbálásként pár ember gépét megpingeltem, de nem értem, hogy mi a lényege vagy hogy mire jó. :?

Volt szerencsém kicsit kipróbálni az új verziót (másnál). Nem is mondtátok, hogy menü ennyire jó és milyen állítási lehetőség van benne :D Holnap asszem mindet feltolok maxra és megnézem mit szól hozzá 8)
A fegyverekről már megvan a leírás a tulajdonságaikról is kapunk infot. Lehet ki kéne szedni :roll:

Tibi":2kkjbrkr mondta:
Akkor a torrentes is jó, és ne szedjem le a fileplanetest, csak szerezzek cd keyt?

Szerintem bőven elég énnekem most jött le teszteltem is maximumon egy picit akad, de high modon minden bekapcsolva nagyon üt... bakker nekem kulcsom van a fileplanetről...de aki ott generáltat magának azzal megy...nekem legalábbis a menü meg nagyon baba meg az egész hangulata a fegyver ahogyan melegszik na mind1

gyerekek az miért van ,hogy ha csatlakozni próbálok egy szrverhez akkor mindig kidob a menübe? pedig a key is megvan

Tibi":2b9a2hdl mondta:
Nem tudom, de nekem sehogy sincsen hang. ááá Kipróbáltam azt, amit Mad Max mondott, de nem használt. :( Valahogy még lehetne rajta javítani? :roll:

Milyen hangkártyád van?

Na, ez egy olyan kérdés, amire nem tudok válaszolni :?
Viszont csináltam egy szervert DX9-ben, mit mondjak: nagyon szép eljen . Feljött egyből négy magyar erre kifagyott xD

widra":4xeoad0t mondta:
gyerekek az miért van ,hogy ha csatlakozni próbálok egy szrverhez akkor mindig kidob a menübe? pedig a key is megvan

Nekem is csinálja ezt! Sajna ez van, nincs rá megoldás, mint ahogy a Fatal errorra sem! Reméljük a végleges demo már jobb lesz!

Tibi":prn6x0jq mondta:
Na, ez egy olyan kérdés, amire nem tudok válaszolni :?
Viszont csináltam egy szervert DX9-ben, mit mondjak: nagyon szép eljen . Feljött egyből négy magyar erre kifagyott xD

Szedd le ezt a programot, Aida32:
http://origo.hu/szoftverbazis/seged/tes ... e_393.html
Mindent megtudsz a gépedről! Elindítod, majd Számítógép, Összegzés, és kiír mindent!

na sirály ma bétáztunk 28an yeah király volt:D 1ébként + be lehet rakni a pályákat úgy néztem de ez még nem bizti de dolgozok rajta:D

[TMSMT mondta:
DeMoN":2duojuuu]na sirály ma bétáztunk 28an yeah király volt:D 1ébként + be lehet rakni a pályákat úgy néztem de ez még nem bizti de dolgozok rajta:D
nagy valószínűséggel nem tudjuk megcsinálni. az előbbit vegyétek offnak ;)

Vissza
Top Alul