Clear Sky póló

Vennél-e Clear Sky pólót

• 1-et mindenképpen.

Szavazat: 0 0.0%
  • Akár többet is.

• Nem.

• Még nem döntöttem el.

• Összes szavazó
    0

Kiriyama

New Member
Csatlakozás
2007.02.23.
Üzenetek
78
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest.XIV.
Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e még rám,én voltam aki csináltatta anno a Stalkeres polókat.(Én még ma is hordom)). Arra gondoltam az uj játékra is összehozhatnánk egy polót,ha van kedvetek.

Persze, hogy van :D Korábbi PÜ-ket megkaptad? Rég nem láttunk :|

királyos lenne!
bár első alkalomnál még sehol nem voltam szóval nemtudom hogy mennyire terheli meg szűk zsebpénzkészleteimet
összegezve :
- szerintem legyen
- mennyibe fog kerülni?
- milyen mértekeben lesz?

Mostanában külföldön dolgozom,és laptopról eelég nehéz a net:D Az ár olyan 1500-2000.- körül lesz szerintem,mint az első esetében. Méreteket pedig ki milyet kér. Viszont jo lenne valami dögös cuccot tervezni:D

ahh köszi sirály, lehet rendelek egyből 2t xD
amúgy sztem lehetne úgy hogy :
-- Eleje:
- vmi kép
-- Hátulja:
- stalker koma ácsorgós képe vagy vmi freedomosé akin ott a brutál gázálarc stb (sztem ne exo-ban legyen a csávóka mert az nem adja vissza a feelinget)
és fölé/alá/mellé a clear sky fan felirat

-- vállára pedig az uhsf szöveg + radioaktivitás tábla

kép hátulra :
http://guidesmedia.ign.com/guides/48046 ... reedom.jpg
http://www.helpero.com/images/games/new ... s_67_1.jpg

Lehetne akár több design is. Nekem jobban bejön a sima feliratos póló. Legalább nem bámulnak meg mint egy karácsonyfát, viszont így is van pár csodálkozó tekintet :D

azt én se szeretem ha néznek, de jó ha terjed az eszme! :lol:
azt meg mondjátok már el, hogy tudok e még stalker polót szerezni, a régit.. :roll:

köszi..
eltudnád majd küldeni a design-ját, terveit e-mailbe? (a réginek)

Engem nem zavar ha kép van rajta mindenesetre peak.fs ötlete, miszerint idézem "vállára pedig az uhsf szöveg + radioaktivitás tábla" szerintem nem rossz. Én asszem sokat mászkálnék benne + akár nevesített is lehetne
8) akár.

Design egyelőre még nincs, mivel kevés a hivatalos anyag, amit fel lehetne használni. Aki úgy gondolja, hogy van használható képe/felirata, az linkelheti. :)

A képek között az utolsó amit Hispan1 feltett arról a stalkert fel lehetne tenni a hátára, az elejére a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky felirat a szokásos stílusban, valamint a peak.fs által javasoltak a felkarra mindkét oldalt. Az UHSF szöveg lehetne terepszín+ az egész póló kicsit viseltes, kopott hatású.

Pontosan melyik képre gondolsz? Szokásos stílusú felirat kéne nagy felbontásban.
UHSF logo nem rossz ötlet, sőt! :D
Az egész polót "befesteni" dárga lenne nagyon és nem is lenne kényelmes hordani.

Meg helyenként legyen átlőve egy Dragunovval, itt-ott némi vérfolt, és ha a bal ujjához közelíted a Geiger-Müllert, akkor az visítson föl rendesesn! fogatlan

Kimmuriel":1nkch7dp mondta:
Meg helyenként legyen átlőve egy Dragunovval, itt-ott némi vérfolt, és ha a bal ujjához közelíted a Geiger-Müllert, akkor az visítson föl rendesesn! fogatlan
taps1
Aki amortizálni akarja a pólóját használjon hypot. Egyik ismerősöm ajánlotta, én sosem csináltam.

Olyan sokkal drágább nem lehet szerintem, max kb 2500-2800 körül jöhet ki per darab ha képet is teszünk rá, kép nélkül 1800-2000 körül van az ára. Nekem legalábbis ezt mondta egy ilyen területen dolgozó ismerősöm.

Vissza
Top Alul