Clear Sky Gépigény

újabb hírmorzsa az orosz cimbiktől:

ha a shadow of chernobyl nálad dx8ba (static lightning) ment high-on, olyan 30-40fps-sel, akkor a clear sky ugyanazon a gépen kb 15fps-t fog elérni lowon ! Ez a jelenlegi helyzet, ez még változhat a későbbi patchekkel.

akinek meg hiperjógépe van, annak nincs félnivalója, inkább csak a régi gép tulajokhoz szerettem volna szólni (mint pl én :D)

Scorpius":3htc2w70 mondta:
pontosan melyikre gondoltál mert találtam egy csomot :?

Gigabyte. Olcsó is jó is. Azért éri meg a Gigabyte jobban mert a gyári hűtőt ki kell cserelni egy hűtűbordára mert nagyon melegszik a kicsike. :? Amúgy nagyon jó. Most hogy újítottam gépet és egy 6000+ meg egy HD4850 van a gépben a Crysis-ban 1920x1080i-ben (mert HDTV-n játszottam) 40-50 FPS-t produkált. Le is esett az állam. Úgyhogy elég jó kis kártya. :wink:

Nos én a radeon 9600-ammal nem is tudom mit szóljak :D Azért megnézem mit produkál a gépemen a játék vásárlás előtt

Doma":1wkduypr mondta:
Scorpius":1wkduypr mondta:
pontosan melyikre gondoltál mert találtam egy csomot :?

Gigabyte. Olcsó is jó is. Azért éri meg a Gigabyte jobban mert a gyári hűtőt ki kell cserelni egy hűtűbordára mert nagyon melegszik a kicsike. :? Amúgy nagyon jó. Most hogy újítottam gépet és egy 6000+ meg egy HD4850 van a gépben a Crysis-ban 1920x1080i-ben (mert HDTV-n játszottam) 40-50 FPS-t produkált. Le is esett az állam. Úgyhogy elég jó kis kártya. :wink:

kösz a infot Doma

8800GT OC2-vel csak elmegy maxon.. mivelhogy az az ajánlott, bár abban sose lehet bízni.

Scorpius":nwkd9xet mondta:
én kb 3 webáruházat tudok ahol lehet rendelni black edition :wink:
én azt nem tudom hogy milyen videó karit vegyek,
szerintetek milyet érdemes venni max 60000ft ből?

60ezerből vehetsz hd4870-et is, annak kétszerakkora a memóriásávszéle, lehet 2 év múlva már nem lesz mind1 (mint most még), vagy megvárhatod a 4850x2-t, esetleg kipótolhatod egy 4870x2-re, de igazából bármelyik új ati kártyát veszed jól jársz.

Szerk.: valóban készülj rá hogy piszkosul melegednek, ha teheted vehetsz spéci hűtéssel szereltet, utólag cserélni drágább és benyeli a garanciát.

Én a helyedben várnék inkább és vennék crossfire-be 2 db 4850-et :wink:

én nem tenném, mert a 2-szálas skálázódás ugyan elég jó, de szerintem jobban jár egy 4870-el, mert nem hajtja ki a GPU-t a DDR3-as memória. elméletileg. gyakorlatilag még a kutya sem tesztelte. sajnos. amúgy meg a E8400 nem rossz ötlet, de szerintem meg kell egy kicsit húzni. xtremesystemsen egy 4870-nel a játékok GPU limitbe ütköztetéséhez 4,5 GHz-es Wolfdale kell. szal egy 3,6-4 GHzre mindenképpen felhúznám egy jó hűtővel...

amd radeon HD 2900 XT ezen is szerintem jól mene aCS én amúgy ilyet akartam venni csak nem találok sehol se :?
ha esetleg valaki tud olyan webáruházat ahol lehet rendelni akkor léci szóljon

nos 9600gt c2d e4600 2gb ram minden maxon (amit lehet..... mert xp-n van ) és a legkisebb fpps szám az 30 volt..... patch után meg valami 25.... és crash-elt a játék szal patchet nnem érdemes feltenni... )

A Clear Sky russian 1.5.03 ugyanazokkal a beállításokkal mint a SHOC, annyira szaggatott hogy le kellett butítani a grafikát, és már csúnyább volt mint a SHOC. Remélem a következõ patch ezt orvosolja, ha jól tudom az utolsó patchtõl lassult be ennyire.

már elég sokszor leírtam hogy a magyarosítás-nak semmi köze nincs a játék technikai részéhez... inkább azon drukolj hogy ne legyen benne semmi patch...se...mert az semmit nem javít csak ront.

Vissza
Top Alul