Clear Sky Gépigény

Küldenél linket róla pls, ahol találtál 21-ért.. (akár privátba is) mert én csak 25-ért találtam :?

Hát ha nem jönek ki Új és jobb AMD procik akkor én is Intel-t veszek csak akkor már új alaplap is kell de a black edison az a legjobb az X2-es családba :wink:

Hát srácok, voltam pár boltban, de elég para volt. AMD 6400+ 31k-ért volt mindenhol, 6000+ pedig 22k-ért kb. Neten találtam 26k-ért 6400+-ost, ott kell majd megvenni. De bunfi nekem akkoris 6400+ kell!! :cry: :D Valszínűleg nagykeri vásárlás lesz belőle :lol:

kb 2évvel le vagyok maradva, mit jelent most a 6400+ ? mer nekem 2400+ van, ami 2ghz-n megy defaultból, akkor a 6400as mennyin megy? 4ghz? vagy 5?

Hát pedig az Intelhez képest az AMD naon olcsó igaz intel jobb de a az AMD se roszz szerintem de most a 2magba az BE-t érdemes 3 mag az se roszz a 4mag azzal már egy házat el lehet látni hővel azt mondják :lol: 4 magra egy játékot terveztek csak a többi teszten a 2 mag győzött

azért annyira nem. mert pl E8200 30k és vidáman megy 500-as fsbvél (ellentétben a E2*** szériával)
vesir: te tudod, hogy megér-e neked +7k-t az a pár mhz...

Csá én ilyet fogok venni Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB dobozos Socket 775 Q6600 szerintem ez is jó lesz

szerintem egyenlőre nem érdemes quadot venni mert semmi nem használja ki. tapasztalat. inkább vegyél egy E8200/E8400-et. azzal teljesítményben jobban kijössz. max akkor nem ha 4 magot kihasználó munkaprogramokkal dolgozol. játékra egyértelműen jobbak az általam említett procik.

JÓl mondja the_bunfi semmi értelme 4 magossat venni megveszed a legerősebb 2 magosat osztán azzal jobban jársz mint a 4 magossal

arra lennek kivancsi, hogy a Clear Sky futna-e max grafikaval ezen a gepen:
GeForce 512Mb 8800 GTS
Core 2 duo E8200-as proci
2,66 Ghz-es alaplap
jo monitor,huto...

ja es 3 Gb RAM

Hát nekem megér az a 2x200MHz annyi pénzt, a 6400+ a legerősebb 2magos AMD, mivel nem megy bele az alaplapomba a 3- illetve 4magos proci, sőt az intel sem, ezért tuti azt veszem.

Tényleg, nem kell vkinek majd 3800+ boxed?? :wink: Megnéztem Everest-be: alapból 2.4GHz, de 3,7-ig lehet húzni 8) , csak akkor kell rá egy faxább hűtő!

Sztem 8800 GTS-en simán fog menni, 320-ason kevésbé..

Vissza
Top Alul