Clear Sky Gépigény

jah 8800gt-m ment is a lecsóba egy 4850ért cserébe. csak ez a méreg nem a cián... 3 hónapja vettem az említett karit és most ugyanannyiért vehetnék 4850-et így meg rá kell fizetni...

stalker_1280_1024.gif

Bunfi minek cseréltél? :?

eljön az az idő hogy ezen a 10 fpsen fog múlni a játszhatóság... de jobb ha most megszabadulok tőle mert drasztiksuan értéktelenedik elfelé.

hááááát nem tudom, eljön-e az az idő vagy még előtte úgyis új kártyája/gépe lesz az embernek. Ha ennyire új volt a 8800 és most még rá is kellett fizetned a cserére, én sem látom értelmét a dolognak... sokkal nem vagy előbbre...

8800GTX használtan 44k körül mozog. Vicces, hogy az milyen gyors. Hát igen, a 768 az 768 :)

Eddig egyedül a crysis írta tele az 512-met a staisztika szerint, szóval a többi játéknak ez elég.

Nekem a 768-at is majdnem teleírtam a STALKER anno :? Igaz fenn volt a tuningos bump maps pack.

Hmm... stalkerrel csak egyszer mértem, mikor megvettem a kártyát és próbálgattam, de mindig volt kb 10% szabad hely. COD4-nél volt vagy 20 folyamatosan, ezzel szemben pl AOE3-nál "csak" 8%... Amúgy szerintem részben ezen látszik leginkább, mennyire van jól optimalizálva egy játék és ebben eddig nálam a COD 4 csúcstartó (és tényleg! max grafikával akadás nélkül megy)

nos vége a találgatásoknak itt a gépigény ami nem offical de állítólag biztos.... nha majd meglássuk később :wink:

Ha nem is közvetlenül a GSC Game Worldnek köszönhetjük, végre napvilágot látott, milyen konfiguráció szükségeltetik majd a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky teljes értékű élvezetéhez.

Minimum:

* Microsoft Windows 2000 (SP4) / XP /Vista
* Intel Pentium 4 2 GHz / AMD XP 2200 +
* 512 MB RAM
* 10 GB szabad hely a merevlemezen
* 128 MB DirectX 9C kompatibilis VGA

Ajánlott

* Microsoft Windows XP /Vista
* Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200 +
* 1,5 GB RAM
* 10 GB szabad hely a merevlemezen
* 256 MB DirectX 9C kompatibilis VGA

source:

http://www.gamestar.hu/stalker-clear-sky-gepigeny.html

hát igen eléggé nem mindegy hogy milyen kártya. csak mert az én radeon 9600amban is 256mb ram van...

nos most nézem az oblivionlost.de-t és ott is kint van a hír és ottvan a végleges doboz is :
és ott a gépigény:

system_requirementsi6l.jpg

itt a sima kiadás

pic-392.jpg

ez meg lehet a coll's hátulja

pic-394.jpg

source: www.oblivionlost.de

Szerintetek elég lesz neki az AMD Athlon 64 3800+ és BFG 8800GT OC2?
Vagy elkéne egy jobb proci??:S

Kicsit tágra vették a figurát a vga-nál.
Nembaj addigra nekem meglesz a hd4870 vagy ha mégsem akkor addig nem rakom fel a game-t :D

Metal :P :P :P :P :P

[gratulálok hozzá, de számolj rá, hogyha nem szereted a ZAJT akkor hűtőcsere lesz rajta]

Vissza
Top Alul