Clear Sky Gépigény

egyébként a 9600 az az majdnem a 8800 gt szintjén mozog esetleg kicsit lejebb :wink:

hispan1":3aaz6clb mondta:
Néha úgy érzem "minek vettem 8800-ast?" aztán azzal nyugtatom magam ha nem vettem volna, még mindig 1600-asom lenne... Szóval igyekszem nem idegeskedni ilyesmiken...

Jó vétel volt az.... GT rulez eljen

Hát eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az kétségtelen... meg az is "nyugtat", hogy a 9000-es sorozat eddigi darabjai nem tesznek túl rajta (sokkal).

Ajánlott gép: Core2Duo E6750, GeForce 8800GT/GeForce 8800GTS512 és 2Gb RAM.

4 fajta rendering mód lesz a játékban:

- DX8 - lassú és régi gépekhez (enyém :D)
- DX9 - ez a shocból ismert full dynamic lightning
- DX9.5 - szintén full dyn lightning de jó néhány dx10 effekttel megspékelve (volumetric light, stb.).
- DX10 - maximum világmindenség (csomó effekt jobban fut majd dx10be mint dx9be)

és vista kell ??? (egyébként jól fog menni majd az új gépemen )

XP + DX10 = eljen
"9.5"-höz is kell gondolom DX10 vga. :roll:
Mellesleg: forrás?

9.5höz nem kell dx10 vga, épp az a lényege hogy néhány dx10-es effektet tudjon az is futtatni akinek dx9es vga-ja van (mer csomó dx10es effekt megy 9be is, csak lassabb, több erőt igényel)

forrás? gsc. stabil.

és egyébként... olyan bug-os lessz meg lassú mint a soch megjelenéskor
(remélem nem.... de nem értem 1 év alatt olyan játékot gyártanak... és 7 év nem volt elég.. áhhh :cry: )

nem most kezdték, sokkal régebben (2005be már csinálták) másik meg, 1 kész cuccot írnak át, és minden megvan. nincs ebben semmi furi.

Ha az extra pár hónapot hasznosan forgatják, akkor sokkal jobb kell lesz, mint a SoC :)

Azér annyira nem volt bugos a soc mikor kijött, teljesítményre legalábbis.

Ezzel is lehetne vitatkozni :) Dual core támogatás pl egyáltalán nem volt...

Hát nekem nem volt dualcore procim de nagyobb bugra én sem emlékszem, patch nélkül kivittem és nem volt vele gondom... Igaz mindehol máshol meg azt hallom hogy "tele van buggal de amúgy jó" :D

Egy gyors spekulációs vita: RV770 vagy GT200 ?
(az AMD HD4XXX és az új nVidia GeForce 9XXX családú kártyák procijainak kódnevei, kb fél év múlva boltban)

muhahahhaha GT200, ati esélytelen, de ne legyen igazam, mert az árversenyhez vezet.. :D

természetesen az ati a nyerő (és egyébként előre senki sem tudja hogy melyik lessz a jobb )

A GT200-ról semmit sem tudok azon kívül hogy szintén áramnyelő fűtőtest tulajdonságai lesznek, az RV770-ről viszont ismeretes hogy 480 stream proci és 32 textúrázó lesz benne.

Vissza
Top Alul