Clear Sky Gépigény

Cél az lenne, csak hülye vagyok jó helyen nézni :D Majd utánanézek normálisan és nem egyesével teszem fel a kérdéseket de sokat segítettél már ezzel is :wink: De akkor azt mondod csak, hogy még ezt megértsem hogy ha normálisabban körbenéznék ennyi pénzér' már 4GHz-eset találnék? Egyékbént az jó lenne mert pl. LOST játéknál láttam a 3,5GHz-t mondjuk az csak sima nem core duosra érti...de nem baj :)
1205247_080113_9600GT_BIO_thumb.jpg

csak hogy megosszam amit láttam olcsóbb de jobb, ilyen kell a népnek :) a teszt 2giga rammal és Intel QX6800 procival ment.

Olvass utána mielőtt ilyeneket kérdezel :DDD igazad van :wink:

Nem tudja valaki a pontos gépigény memória proci vga (lapozófálj) vagy valamelyik összetevőt. Mert kéne hogy mégis milyen gépen indul minimumon is.

Elég lesz augusztusban fejleszteni, előre sosem érdemes. Abszolút játszható minimumnak szerintem kelleni fogy egy 256MBos VGA (7300GT pl) és 1GB RAM.

Amit pYura mond.
Augusztus előtt semmiképpen nem éri meg fejleszteni, max ramot az ennél olcsóbb sosem lesz.
Ki kéne várni az új vga-kat és megnézni mi lesz az ára akkor a mostaniaknak...
Meg ugye Clear Sky benchmark előtt semmire nem adok pénzt :)

Teljesen egyetértek. Egyébként a GT200-as chipek (GF9900) augusztus végén debütál. eljen :wink:

én is így vagyok (de szerintem elindulna a mostani gépemen is csak szaggatna meg swap olna mint az állat...... én kb junius vége fele tervezek 1 új gép vételét (8600gt-vel aztán meg majd nyár után lessz pézem akkor meg
8800gt (szerintem sli-ben 2 is :) )

pYura":3h9vhg26 mondta:
a GT200-as chipek (GF9900) augusztus végén debütál

Erről van valami infó? Sok pletykát hallottam már az nvidia tervekről. Forrás is jó lesz. Ha ennél is jobban átrendezi a vga piacot akkor érdekes ősz jön.

Köszönöm. Már nagyon égeti a zsebemet egy új vga ára, de nem akarok olyan kártyát venni amivel 1 év múlva ugyanitt tartok.

Azt tudom hogy egy rommá húzott 5000-es X2 BE AMD procival még jó sokáig ellennék, csak kéne mellé egy vga amit nem kell mondjuk 2 évig cserélni (mert addigra úgyis alaplapcsere is időszerű lesz).
Tehát az alaplapcserét akarom megúszni még vagy 2-3 évig.

hispan1":1wx1wedl mondta:
Hát nem azt mondom, hogy mindennel így jársz, de közel mindennel...

Csak hogy egy példát mondjak: 1,5 éves 8800GTX-ek még mindig ütnek, a G92 nem hozott lényegi gyorsulást. 8)

ps.: Core2 > bármilyen AMD

all_all.png

mennyit tudtok ilyenről beszélni :D

most hallottam hogy 8magos proci és 4xes sli-s 9800as nvidiával fut majd csak jól a cs.

:D

elményfaktor szinten már szerintem egy c2d Exxx, 2 GB RAM, 3 GB SWAP, 8600GT-től elég élvezhető lesz. AMD oldalról passz. ha viszont a DX10 techdemó szintjén akarod jáccani akkor keress meg privben, aztán majd kiválasztjuk hogy ékszerüzlet vagy bank, esetleg pénzszállító... :lol: :lol:

8600GT felejtős kategória (32db steam proc). Akkor már 9600GT. eljen

Néha úgy érzem "minek vettem 8800-ast?" aztán azzal nyugtatom magam ha nem vettem volna, még mindig 1600-asom lenne... Szóval igyekszem nem idegeskedni ilyesmiken...

Vissza
Top Alul