Clear Sky Gépigény

XD Hát vannak benne kérdések de quad core mert mért ne :P ATI mert az olcsó :P és 110 120 ropi bruttó kb. De majd lecserélem azt a quad core-t csak nem néztem más procinak utána, Nvidiát meg inkább vennék de 35 000Ft-ért szerintem ilyen teljesítményt nvidia kártya nem produkál de javíts ki ha tévedek esetleg egy 8400-as XD Ja igen a RAm egyébként 2 giga csak 2x1GB-ban

mondjuk aki most vesz gépet szerintem fontolóra veheti mondjuk 2 8600 gt sli ben való működtetését a 2 kárty mondjuk 50 ropi és a teljesítménye nem olyan rossz

ezzel csak az a bibi, hogy kb 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány új játék támogatja az sli-s cuccokat... stalker pl nem fogja egyenlőre, és egy sima mezei 8600as meg már majdnem nem lesz elég neki dx10ben fullon. (sőt biztos nem lesz elég neki :D)

de ai elérhető kategóriában akar sli-t annaknagyon megfelel a 8600 gt (megsúgom mindenkinek hogy az egyik jó ismerősömnek 6600gt-je van sliben és a stalker maxon megy )

Ne akarjon senki SLI-t :( se CF-et. Nincs normálisan optimalizálva és abból az árból lehet venni gyorsabb kártyát is. Max csúcskategóriában van értelme. lol2

a játékba lesz egy cseppnyi dx10,tehát aki dx10-et akar annak vista kell,de annak semmi értelme...

Nem most kell megvenni, és akkor lesz rá pénze mindenkinek.
Én vizsgaidőszak után veszek vga-t, addig lemennek az árak, addig úgyis tanulni kell, addig úgysincs semmi jó game.
Ennyi.

Még nincs kiskereskedésben 9800GX2

Gatyamatyi":1twp4zix mondta:
na ja és kinek van pénze 9600GT-re? :cry: #B
Nem mondtam, hogy meg kell venni :? csak, hogy jó az ár/érték mutatója. 40k alatt már be lehet szerezni.
ratios.png

pYura":30zyq47z mondta:
Még nincs kiskereskedésben 9800GX2

Gatyamatyi":30zyq47z mondta:
na ja és kinek van pénze 9600GT-re? :cry: #B
Nem mondtam, hogy meg kell venni :? csak, hogy jó az ár/érték mutatója. 40k alatt már be lehet szerezni.
ratios.png
40 000 alatt? lol2 Azt hittem száz környékén van, és milyen tipus a nyerő? Gigabyte, MSI, Gainward? De akkor ez a kártya tök jó mellesleg :D

Mind refenrecia már egy ideje.... megnézed melyiknek van jobb körítése, helyben melyiket tudod jobb áron megvenni.

valahogy kimaradt :) Mondjuk a teszt amit láttam mutatja, hogy jó de nem a legjobb gondolom az a 8800-as már 60-80 ezer környékén van. Én amit láttam Evga-t láttam jónak, akkor kártya mégiscsak nvidia lesz :wink: Prociból meg Intel Core 2 Duo E8400-ast néztem ki, ez jó mán' ugye? :) Árban mint a q6600-as csak két magos de nagyobb frekvencián nyekereg. Ja még csak annyi, hogy ugye a Gigabyte GA-P35-DS3 LGA775 alaplap kompatibilis a 9600Gt-vel vagy ilyen nincs is és nagyon hülyét kérdeztem? :D

8800GT sem sokkal drágább, viszont a 9600GT-t könnyebb megcsinálni passivra.

Lapba természetesen jó lesz a kinézett kártya. Procival meg ne állj meg 4GHz-nél taps1

pYura adnál egy linket a 40k alatti 9600gt-re?
Azt fogok venni, csak nemtom hogy mikor. Előző hsz-ben azt mondtam hogy vizsgaidőszakban, de igazából annyi lenne hogy 40k alatt, lehetőleg 35-36-ért venni.
Akkor jöhet még az X-Fi is (erről van valakinek tapasztalata, játékhoz megéri a 10k-t?), meg esetleg még 1Gb RAM, hogy ne daráljon a BF2 Vista alatt :)

Szerk.: azért érdekel mert a pénzem már kb megvan rá, csak 44-et nem adok érte.

én 42-ért találtam úgyhogy egy 40 alatti engem is érdekelne de végülis nekem ez nem annyi többlet mert a proci meg ólcsóbb. És mi az, hogy könnebb megcsinálni passivra? :D :oops:
de ugye az E8400-as nem gyárilag felhúzott proci mert azt tovább húzni gázos lenne :) Egyébként 1ghz-t csak így lehetne emelni mert alapból ez 3Ghz-es.

Linket nem tudok, de használtpiacon érdemes nézelődni.
X-Fi nagyon állat, sokkal jobban szól, mint a régi Soundblaster 5.1-em. És pl BF2 csomót gyursult, amikor meglett. RAM-ot is BF" miatt vettem anno :D

Gatyamatyi Ennyi erővel vehetnél olcsóbb procit is ha nem cél a 4GHz. 3-at még a jóval olcsóbbak is tudják.

Vissza
Top Alul