Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Gatyamatyi":12mbybxv mondta:erős nvidia párt alakult itt kiSajnos valahogy engem mindig az ATI felé fúj a szél, videókártyák baromira megugrottak tavalyhoz képest van ami lazán kétszer annyi :S Na majd elvileg jön a csökkentés...Én most egy ATI HD2900PRO kártyát néztem nincs ennél olcsóbb közép felső kategória kb. 35k és ha Crysis-t nem akarsz vele fullon tolni akkor egy ideig szerintem működőképes most úgyis minden második játék Unreal engine-l tolja a biciklit ha egy ment megy mind
512 mega ram is van rá pakolva szóval tényleg nagy ugrás árba lefelé nvidiákhoz képest ellenben teljesítményben annyival nem, de sajnos még mindig áll az, hogy az ATI driverei nagyon elcseszettek minden játék után jön a hotfix lol2
Egyébként én q6600 core quadot gondoltam beletömni a gépbe az most nagyon jó ár/érték arányban.![]()
Hmm, hát ja igen ez elgondolkodtató én azon gondolkoztam, hogy ha még a 2 magost se használja mind (Crysis-nál mondjuk emléxem mondták, hogy "nem árt ha van 4 magos proci") akkor jó ideig az végülis csúcsproci lesz, habár sebessége az évek múltán egyre gyengébbnek tetszhett. Végülis soha nem néztem, hogy Core duonak milyet mert olyan sok van belőlük és figyelni kell mert az ilyen 6750 szerűségek azok egy 6400 felhúzott változatai vagyis korántsem érik meg annyira mint egy 6700-as vagy 6600-as nem tudom a számokat fejbőlpYura":4jax1tbn mondta:Az a baj, hogy a quad core-t semmilyen játék nem támogatja. Még a dual-core is kérdéses.... amíg nem támogatja a legtöbb játék legalább a dual-core-t szerintem felesleges 4 magos procit venni (ha csak játékra kell a teljesítmény)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.