Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Pr0D1G7":2dga2rsm mondta:Elég furcsa helyzet állt elő: Yantarban nem nyílik ki az ajtó, mert ugye jönnek a zombik, de mintha zombietetőnek néznék Sakharov bácsi kunyhóját...
Az Stalkerek mind meglengették a bakancsot, én meg angolosan távoztam egy halom fegyverrel (mert ugye Szaki CS-ban nem veszi be őket, :evil: )
és mire visszamegyek az Agroba, egyből blowout. Oké, eldobálok mindent, elszaladok a bázisig, vége, visszaszaladok, elviszem a rakat holmit, de addigra egy Duty egység ellenséges lesz velem (elsőre szitává is lőttek), pedig semmit se csináltam velük!!! Az egyik Duty meghalt a kitörésben a hátsó bejáratnál, de közöm nem volt hozzá... Aztán a Duty csoport szépen elkullog a Határig, de még mindig ellenségként jelöli a térkép.
ENNEK MI LEHET AZ OKA??!
Arról nem is beszélve hogy az egyik Dutys fel-le rohangál a főépületükben, és néha átesik a padlón (!) a lépcsőfordulóban...:?:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.