[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

De pont a közepébe igyekezz beugorni, ne túl erõsen rugaszkodj el, mert akkor csak átszállsz rajta.

Hu ,hát nem is gondoltam volna,Köszönöm szépen mindenkinek.

Én se amúgy anno,az egyetlen küldi amit nem csináltam meg :cry: Kiínomban agyon is lőttem szerencsétlent

Elég furcsa helyzet állt elő: Yantarban nem nyílik ki az ajtó, mert ugye jönnek a zombik, de mintha zombietetőnek néznék Sakharov bácsi kunyhóját...
Az Stalkerek mind meglengették a bakancsot, én meg angolosan távoztam egy halom fegyverrel (mert ugye Szaki CS-ban nem veszi be őket, :evil: )
és mire visszamegyek az Agroba, egyből blowout. Oké, eldobálok mindent, elszaladok a bázisig, vége, visszaszaladok, elviszem a rakat holmit, de addigra egy Duty egység ellenséges lesz velem (elsőre szitává is lőttek), pedig semmit se csináltam velük!!! Az egyik Duty meghalt a kitörésben a hátsó bejáratnál, de közöm nem volt hozzá... Aztán a Duty csoport szépen elkullog a Határig, de még mindig ellenségként jelöli a térkép.
ENNEK MI LEHET AZ OKA??! :cry:

Arról nem is beszélve hogy az egyik Dutys fel-le rohangál a főépületükben, és néha átesik a padlón (!) a lépcsőfordulóban...:?:

sziasztok nekem magyarositás kellene valaki agyon már egy linket thx

Boltban megveszed kétezerért, és alapból magyarul lesz, a hangot kiválaszthatod hogy magyar/angol legyen! :D:D

Helló

Ha jól olvastam visszafele a hsz-ket, akkor te most a főszál szerint még nem vagy yantarban, csak ruhát szeretnél venni, vagy valamit ugye?
akkor nem biztos, hogy ki fog nyílni az ajtó.
ha csináltál nagy mentést az előtt, mielőtt a banditák kirabolnak, akkor próbáld meg újra onnét.
főleg ha a duty-sok rohángálnak összevissza a szintek között, meg nem akarsz velük haragban lenni.(bug)
ha a pénz elköltésnél tartassz, akkor vegyél lőszert az ak-hoz, meg elsősegélyt meg mittomén.
fulltuning ak-hoz egész végig találsz lőszert, vagy ha nem, akkor a TRS-301-et is át lehet alakíttani ehez a lőszerhez.

remélem segít.

good hunting..

Pr0D1G7":2dga2rsm mondta:
Elég furcsa helyzet állt elő: Yantarban nem nyílik ki az ajtó, mert ugye jönnek a zombik, de mintha zombietetőnek néznék Sakharov bácsi kunyhóját...
Az Stalkerek mind meglengették a bakancsot, én meg angolosan távoztam egy halom fegyverrel (mert ugye Szaki CS-ban nem veszi be őket, :evil: )
és mire visszamegyek az Agroba, egyből blowout. Oké, eldobálok mindent, elszaladok a bázisig, vége, visszaszaladok, elviszem a rakat holmit, de addigra egy Duty egység ellenséges lesz velem (elsőre szitává is lőttek), pedig semmit se csináltam velük!!! Az egyik Duty meghalt a kitörésben a hátsó bejáratnál, de közöm nem volt hozzá... Aztán a Duty csoport szépen elkullog a Határig, de még mindig ellenségként jelöli a térkép.
ENNEK MI LEHET AZ OKA??! :cry:

Arról nem is beszélve hogy az egyik Dutys fel-le rohangál a főépületükben, és néha átesik a padlón (!) a lépcsőfordulóban...:?:

Köszi, de már Yantarban tartok a főszálban, és igazából az lett volna az idézett komment lényege, hogy miután elhozom a pda-t, törvényszerű hogy a stalkerek mindig kihalnak, és a zombik totál elfoglalják a labor körülötti udvart?!:?:
Ja és a másik fele is, hogy mi a fenéért vált ellenségessé a Dutys osztag?! Már totál eltűntek a térképről, valószínű bug volt, de nagyon megijedtem hogy valami rossz fát tettem a tűzre...:roll:

Ja és Sakharov még mindig nem akar nekem Bulatot eladni, pedig épp lenne rá keret... Pont emiatt kezdtem újra, hogy megspóroljam az előző játékmentésből a Berill és néhány más cucc haszontalan tuningolását...

Nem feltétlenül kell meghalniuk. Valahogy úgy van azt hiszem, hogy ha megvan a pda, akkor jön egy üzenet, hogy védd meg a sztalkereket vagy a tudósokat. Csak éppen nem érsz oda időben, meg tényleg sok zombi jön.
Én úgy csináltam, hogy a laboron kívülről távcsövessel szedtem le a javát. De így is kemény volt.
A duty-s téma lehetett bug. Nálam nem volt ilyen, de volt helyette blowout nekem is.
elvéreztem rajt egy csomószor. Aztán egyszer csak nem adta be. Ment minden tovább simán

Ez a Zóna

Meg tudom én védeni a labort, csak az a gáz hogy ha kb 10 másodpercet habozok miután elhallgat a sziréna, megszólal megint és csak jönnek, jönnek...
Volt hogy egyszerre 5 csoport (!) zombit jelzett a térképen a pda-m, mind felénk tartott. Csak szerettem volna úgy visszamenni az Agroba, hogy a stalkerek kezén marad a labor, de nem megy, mert ha kevesen vannak, kimennek a kapun, és két lövéstől megnyikkannak. Esküszöm már úgy is próbáltam védeni őket hogy eléjük álltam, egyenesen a tűzvonalba... :roll:

A zombik am sokkal gagyibbak mint a SoC-ben, mindegyik úgy néz ki mint valami Sunrise ruhába bújt Leonidas (This is Spart-ööö Zónaaa!!! :D:D ), régen meg volt Dutys zombi, Loner, katona, különböző ruhákban, most mind egyforma, ráadásul még mindig túl jól céloznak élőhalott létükre, és pofátlanul sok lövést kibírnak! :o

hogy beszéljek a helyõrség parancsnokával, ha ellenségek és egybõl lelõnek a katonai telepen?

Hali! Eljutottam az Agroprom helyszinre, le kéne mennem alulra, de nem tudok. A Duty Bázison meg nem tudok beszélni a parancsnokkal, mert be van zárva az ajtó. Mi a teendő. A Duty sárga, a Szabadsághoz nem pedig csatlakoztam

godlike007: ha csatlakoztál a szolgálathoz, akk sehogy, ha nem akk bug, és irtsd ki öket menj tovább a zsoldosokhoz.. ez amugyse annyira fontos dolog...

ego73: az undergroundhoz egy csatornalejárónál kell lemenni egy dombon a bázis romokkal tarkitott oldala felöli részénl, de ha ez nálad nem bug, akk probald meg visszatölteni a mentesdt, vagy patcheld fel a jatekot, vagy várj vele 1 kicsit.... jobbat en se took

köszi,
érdekes, van nálam egy csomó pendrive, meg pda amit senkinek sem tudtam odaadni. pedig már sterlokot hajtom csernobilban.

Elöszőr is köszönöm szépen a válaszokat.
Másodsorban pedig annyi változás történt hogy a szemétdomb felöli bejárathoz érkezve kaptam egy új feladatot (közben törölte az elözőt), beszéljek a parancsnokkal. Beszélnék is, de olyan opció nincs ami segitene továbbjutnom. Egy végigjátszás szerint el kell öket kisérnem mutánsvadászatra. Az underground részen megtaláltam azt a PDA-t, amit fel kell vennem, de nem tudom, nem jelenik meg opció rá.

beszélsz a parancsnokkal, majd megvárod, amig egy csapat kiválik, ök elkisernek teged egy darabon, ...
azt a pda-t nem lehet felvenni, csak az üzenetet kell meghallgatni, utánna pedig kinyirni a banditakat, és visszamenni a felszinre. a csigalépcsön levö láthatatlan anomáliaszörnyeket sörétessel megkinálod, és kész, a dobozokat pedig lődd szét hogy ne akadályozzanak.. :)

Köszi a választ. Akkor bug lehet, hogy nem tudok beszélni a parancsnokkal?!

[mod]Ne írj dupla hozzászólást! - Tibi[/mod]

1.504 alapból és 1.0510-re van patch-va

Szerk.:
Bocs elrontottam, igy jó: 1.510

Vissza
Top Alul