[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Lehet rejtekhely koordinátát kaptál tőlük. És "az ott talált tárgy bőven fegezi a munkádat". :D

nem tudjátok hol lehet a 17. kerületben olcson megszerezni a játékot mert nekem eeddig kölcsönben volt és véletlen letöröltem és anyira tetszik hogy megveszem

na voltam a bázisokon, és kaptam ott némi készpénzt, érdekes volt mert a térképen a feladatokba nem jelezte külön, pedig néztem.
időközbe végig játszottam a játékot, de nem igazán teszik, ennek is több vége van, vagy mi ???
vagy csak ez az egy, hogy megölöm sterlokot a kapot fegyverrel az erőmünél, és kész, mert ettől kicsit több átvezetést vártam volna a cos-ra.
egyáltalán nem értettem most meg a történetett :O

és a végén az introbol te mire következtettél amúgy?: D

van különben freeplay mod és akkor folytathatod a játékot

semmire, meghalt mindenki, és kész, sterlok meg bekábult,és átprogramozták az agyát.
a zóna meg csak poénbol csinálta a kitőréseit.

Sziasztok!

Gondoltam kibogarászom a kérdésemre a választ a fórumból, de nem sikerült, így a segítségeteket kérném.
Csernobilban vagyok, ahol egy PDA-t kell megszereznem és egy pasas (aki gyűjtötte az ócskavasakat) pszihomittudomén milyen pajzsát kellene hatástalanítanom.
Kinyírtam mindenkit az "Y" alakú átjárón, az épület tetején, és most a reaktorépület tetején kóvájgok össze-vissza.
Van az egyik lépcső elején egy térkapu vagy mi a szösz, de ha ebbe belemegyek, akkor tíz méterrel hátrébb rak ki.
Létrákon át le lehet jutni a földre, de itt meg acélhálós kerítés van... ugyanakkor már vissza sem lehet menni.
Tudja valaki, hogy itt (a lépcső elején található térkapunál) mit kell csinálni?

Köszi előre is!

Kis képes segítség:

ss_pancel_01-03-10_15-48-42_(stancia_2).jpg

ss_pancel_01-03-10_15-47-17_(stancia_2).jpg

ss_pancel_01-03-10_15-46-36_(stancia_2).jpg

ss_pancel_01-03-10_15-44-54_(stancia_2).jpg

ss_pancel_01-03-10_15-43-56_(stancia_2).jpg

Ott semmi keresni valód nincs a vége h ki kell nyírnod Sztrelokot és kész

vic":28hanjv2 mondta:
Ott semmi keresni valód nincs a vége h ki kell nyírnod Sztrelokot és kész

Köszi a segítséget!

...valahogy éreztem, mert feltűnően kimaradtam a lövöldözésből, és nem nagyon divat, hogy legyen idő ugróiskolázni... pláne nem a reaktor tetején. :lol:

Már csak annyi kérdésem lenne, hogy egyszerűen lőni kell ezt a Sztrelokot a villanyizével, és előbb-utóbb orra esik? :lol:

na megvettwm a cd galaxisban mostmár ujra játszhatok.

[mod]warezolunk ,warezolunk ezért sokan többet is kaptak , de te megvetted szóval maradhatsz [/mod]

sziasztok! átbogarásztam a fórumot, de nem találtam megoldást.
szemétdombnál az ásatók hírnökével kéne beszélnem. meg is találom a csókát, egy kõ tetejérõl írtja a kutyákat. beszélni nem tudunk. otthagytam, elmentem fosztogatókat írtani, átrucantam agropromba, jantarba, csatlakozni nem tudok más stalkerekhez /szabadság, szolgálat/ és a hírnök is eltûnt. megakadtam. hogyan tovább?

igen pontosan írtja de te meg segítesz neki kiirtani akkor utána mondja az infót szval ott kell vele maradni és a kutyákat irtani míg meg nem halt az összes utána meg mondja neked az infót :D

kinyírtuk õket, a tag meg sem mozdul. aztán visszamentem, megint írtani. kinyírtuk õket. nem csinál semmit.
elmentem, mire visszajöttem sehol sem volt:S, van megoldás?

A(z egyik) megodás az újrakezdés, velem is ezt csinálta, az egyik fõfeladatnál, csak nálam nem
is volt sehol a csóka. És bolti, peccselt játékkal játszom! Szóval van ilyen meglepi.

zolika 97":1b82nibz mondta:
na megvettwm a cd galaxisban mostmár ujra játszhatok.

Jó tetted hogy megvetted, 1990FT igazán nem sok érte!! én akkor vettem meg amikor 7000-ezer valamenyi volt!!

Vissza
Top Alul