[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Na most már leírom ezt a gondomat, mert nemegyszer előfordult. Miért van az, hogy néha a relikvia nem bújik elő? Látom a detektor képernyőjén, ott van az orrom előtt, de hiába álldogálok, kerülgetem, csinálok akármit, csak nem jelenik meg.

Ilyen velem is volt, meg szerintem mindenkivel, f9 és jó lesz---> Ezzel kapcsolatban, van olyan hogy újratöltöm a mentést és nem is jelzi a relikviát :D Ilyenkor kilépsz a játékból és vissza, és működik
NÁLAM!

Ehh, tényleg működik, ha kilépek a játékból, de ez azért elég elég körülményes.
Köszönöm

Másnap:Természetesen úgy is kipróbáltam csomószor, de úgy nem működik.

Tíz perc múlva:Na most már úgy se akar működni hogy kilépek a játékból :x pedig tök jó utat kijelöltem a cuccnak, hiába a sok tűz, forró levegő és húsdaráló, 1 mp alatt sértetlenül ki lehetNE hozni.

Szívesen
Próbáld meg csak a mentést betölteni, hátha bejön az is.

Na most meg az van, hogy mikor végzek Agropomban, nem kapom meg azt a küldetést, hogy menjek Jantarba a professzorhoz, hanem "Keresd meg a Stalker csapat rejtekhelyét" ez lesz a fő küldetés, nincs benne a walkban és még a térképen sem jelöli. És ha bemennék a professzorhoz az ajtó zárva van.
Most mi a frász ez?

hát undergorund agropromban felmentél strelok rejtekhelyére??

Kellene egy kis segítség! Szaharov elküldött a PDA szerint egy Stalker csapathoz merre vannak hogy lehet oda bejutni ???

hát mutatnia kell a térképnek.tessék igy van h hol vannak de mivel SPOILERES helyről szedtem le és még nem játszottad ki ezért kivan vágva és megvan jelölve h hol vannak. Leírásod alapján őket keresed
vglap01b.jpg

Kerítéssel van elkerítve de van egy rész ahol kiszakadt és ott betudsz hozzájuk menni de vigyázz mert anomáliák vannak a közelben, óvatosan, A susnyás zavarni fog a megtalálásban.

majd aki adta az elveszi , egyébként meg mit unsz ? nemvagy korlátozva semmiben sem , amirt meg kaptad azt megérdemled . ja és kb nem itt kelett volna reklamálni hanem lejebb van egy " Fórum" topic...

sziasztok, sikerült újra kezdenem a játékot, remélem ezuttal végig is tudom játszani :D
eljutottam a vörös erdőbe :P
és lenne egy kis problémám, van egy olyan küldetés hogy szerezzem meg a tank gépágyuját, nos az holl van ???
mármint megvan a tank, de sehol nem találok rajta fegyvert amit leszerelhetnék róla

a küldetést, attol a stalkertől kapom aki kikar nyirni miután belépek a vörös erdőbe.

Ha a tank megvan meg van a fgeygver is. A tankt tetejére van rögzítve. Felmászol a tankra és a tornyából kinyúló fekete csőre nézel alapértelmezett "F" és már meg is van. Persze én mindig ellövöm útközben az összes lőszert mert nagyon jól szedi a mutánsokat és a pénzt is ugyna ugy megkapom a rendelőtől.

köszi az infot, meglett a fegyver, a tank bemeneti nyilásánál :D
a dologban aza szép, még hogy miután elvittem a fegyvert, nem kaptam érte semmit se :D
de legalább megapritottam vele pár mutánst meg fosztógatótt.

ha jól emlékszem egy Duty-s exoskeletonos tagtól kapod az Északi kijárónál. Ezesetben Agropromban kell felvenned a jutalmad. De a PDA naplóban utána is tudsz olvasni pontosan.

hát vörös erdőt,kivéresztettem, de ott szinte senki se fizette meg a munkámat :(
egy szolgálatos, mikor elvittem neki a PDA-s térképet, az mondta hogy a jutalmam a bázison van,
Egy másiknak pedig egy kisérleti cuc keletett az alaksorbol, de az se adot semmi jutalmat, pedig azt mondta nagyon hálláslesz , ha elviszem neki amit kér :D

Vissza
Top Alul