[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Nekem eddig mindig simán ment. Jó munkámért megkaptam a nekem járó jutalmat. :D
Nem lehet, hogy nem eredeti és azért? vagy eredetivel nyomulsz?

Persze, hogy eredeti! Azért érdekes, hogy most raktam fel harmadszor, és ezelőtt mindig megkaptam a cuccot. Na, mindegy, megvagyok Seva nélkül is.

Van pár hely ahol csak úgy kapsz egyet (stash) szóval nem nagy tragédia de akkor is idegesítő. Na itt csordul ki az amit a CoP/Hírek topicban beszélünk...

blazs92":4rwgmt9m mondta:
Sziasztok segitségeteket kell kérjem mert nem tudom mit tegyek!
Csatlakoztam a szabadsághoz és elfgoglaltam velük az összes előirt pontot majd elpusztitottuk a kötelességi bázist.Ezen a honlapon azt irja hogy jutalmat kéne kapjak érte De nem kaptam semit
http://www.webalice.it/requena/game/sta ... p_zone.htm
HELP!!!!!

Heló

azt kellene megnézned, hogy a frakciódnak célja volt-e elpusztítani, vagy elfoglalni mindent.
Esetleg ha van korábbi mentésed, töltsd be újra és nézd meg.
Nálam már volt olyan, hogy elindultunk elfoglalni mindent és félúton valami végett megváltozott.
ebben a játékban minden olyan véletlenszerű. Ebből kifolyólag bug is lehet.

meg még egy dolog lehet, hogy valahol csak haldoklik valaki a duty-sok közül.

csá

Ha haldokolna egy Duty-s akkor a game nem mondaná, hogy el lett foglalva hisz van még aki védje.

Keresgéltem a patch-ek között de nem találtam meg mindet.
Tudtok olyan linket ahol maevan mindegyik patch a magyar hoz?
Mert ororsz hoz és olasz hoz már megvan cask az nem :lol:
Amugy minden állást lépésről lépésre foglaltam el és mindig kiirta hogy mi a kövi aztán dicséret a dutysok kiirtásárol de semmi gyere a jutalomért meg ilyenek.
Ha van ötlet vagy link akor köszi.
Amugy már a korházban járok taps1

Sziasztok

Segítségeteket kérném, mit tudok csinálni akkor ha, eljutottam a Vörös erdőbe, a katonai támaszpontra, ott likvidáltam a katonákat, és el kell küldenem a koordinátákat az anomáliában rekedt zsoldosoknak. felmegyek a toronyba, és a kar amivel a rádiójelet küldeném, nem aktiválódik, nem lehet az F billentyűt használni, nem történik semmi? Ez valamilyen bug? Mit lehet ilyenkor tenni? Az utolsó automatikus mentés-ig vissza megyek de semmi. Szal itt nagyon megakadtam, akinek van valami öttlete, segítsen, mert nem szeretném elöről kezdeni a játékot.

Előre is köszönöm

Tudtommal nem kell semmilyen gombot megnyomni, csak elküldik a kordínátájukat neked, és kész. Ha nem, akkor az valamelyen bug lehet.

Van egy kar a rádion a toronyban, annak kellene aktiválódnia, ha megnyomom az F billentyűt, akkor küldi el a koordinátákat a zsoldosoknak

Hát én nem húztam meg semmilyen kart... Csak jött az üzenet, hogy itt, meg itt, meg amott vagyunk.
Patch?

Rakd fel az 1.5.10-est! Bár, akkor lehet, hogy kezdheted előröl a játékot. Nem tudom, nem értek hozzá!

Pont ezért nem merem felrakni, nem szeretném elöről kezdeni :lol:

Olyat nem lehet, hogy valahogy előcsalogatni egy korábbi mentést. Nekem csak autosave, meg F5 quick mentésem van a játékbetöltésnél, ezeket már próbáltam, de semmi változás.

Igen,igen! Sokan itt rontsák el, hogy nem csinálnak rendes mentést. Én nem értek hozzá, de szerintem nem lehet, mert felülírod, ha rámentesz. Ha meg újrakezded, bírsz lenni a banditákkal. :wink:

eXtern attól h felpacheled a mentések ugyn úgy fognak működni nem kell új játékot kezdeni de amikor felteszed a patchet akkor le is írja h működik vele a mentés :D

WTF??? Légy emberek?

A World of Warcraft ajtó egyel árébb van! :D

Viccet félretéve, milyen légy emberek? Ez valami bug vagy easter egg, mert a stalkerben nincsenek légy emberek.

Vissza
Top Alul