[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

a radaron is látod hogy hol vannak épp vezetők

Thx! És ők ezek szerint odavisznek?
Ma este kipróbálom!
Köszönöm fiúk!!

Haliztok! Gondom van.
A rácsos padlóknál lépcsőknél leesek. Nem tudok a agroprpmi alagútból kijutni. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi!

Átesek a rácsos padlón mintha nem lenne ott alattam semmi....

vmi bug lesz havernak is voltak ilyen gondjai de nem tom h neki melyik patchel sztem patcheld fel 1.5.10-ig vagy ha fel van akkor ugord át. jah és két jártat van de ahol bemész azt elárasztod vízzle és vissazfelé nem jut ki csak a shocban volt két irány ami midngi járható volt :D

Tibi":3t8lqy4i mondta:
Egy kérdés: Igaz, hogy a CS-ben lehet csatlakozni a zsoldosokhoz? (nem játszottam még vele, most olvastam valahol).

Nem lehet legalábbis nekem nem engedte és nekem is csak sárgák volt ak meg zöldek is azt hiszem. és még a regenátokhoz nem enged csatlakozni. meg a katonaság és a monolith (de ezeke alapból ellenségek de a regenátoknal talán van egy kicsinyke esély)

Nahát igen, visszamentem a jutalmakért a 3. pályáról az első pályára, /mentés nélkül, biztos ami biztos jeligére/ ami nem volt egyszerű, mert a bevett állomásokon az ellenek újratermelődtek. Minden rendben is volt, megoldottam. Aztán visszatérve a 3. pályára, /itt ugye rögtön autosave van/ rögtön jön egy újabb kisugárzás, csak itt már nincs időm elbújni sehová hisz nyílt terepen 10 mp alatt nem tudok sehova sem elbújni. Ha visszamegyek a 2 méterre lévő másik pályára ott 8 mp múlva jön a kisugárzás, szóval nem tudom mit tegyek....
Esetleg van ötletetek??
Köszönöm előre is!

1.Dobj el mindent,egy teli tesco-s szatyorral én sem tudok futni :D
2.Futás közben,ha fáradsz.igyál energia italt.
3 Cél a Raktárépülettel szembeni alagút,ott húzódj meg.

Változó,na de csupán 10 egység?? De amúgy nem muszály pont oda futni amit a térképen jelöl,hanem a hozzád legközelebbi óvóhelyre,csak azokat pályánként ismerni kell.Ha arra felé veszem az irányt, akkor átrakja oda és persze nem árt ezt az utat futva megtenni.de hogy csak 10-ről számol vissza,ezen csodáxom nekem ilyen soha nem volt lol2

nincs dupla hsz - Jim67

Lényegtelen dologról vitatkozol.
Ha nem 10,akkor 20.Tökéletesen mindegy. Problémát okozott neki,ez a lényeg.

egyikőtöknek sincs igaza mert ez random változik , legalábbis nálam ez volt .

sziasztok! Az ingoványból, hogy lehet eljutni Szidorovicshoz? Kell hozzá kisérő?Mindenkit kiirtottam, csak a vasút mellett újra felbukkantak a banditák. A faluban a kisérő ajánlja , hogy elvisz a kordonba vagy a bázisra,elfogadom , de nem mozdul. Elfelejtettem megcsinálni valamit?

igen elfelejtettél patchelni mert ez akkor fordul elő legalábbis nálam ekkor volt http://stalker.wwgpp.hu/stalker/page.php?id=372 itt egy kis segítség a patcheléshez ha nem tudnád h h kell Ha már felajánja akkor már kész vanank a küldik amik fontosak. És sidorovicsot a korcdonban találod a szokásos helyén(feltéve ha játszottál a shoccal)

Vissza
Top Alul