Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
lassan haladj, fobálj magad elé mindig csavart és ahol megakad valamiben arra ne menj, hanem ahol leesik a földre addig tudsz menni normálisan. dobálj magad elé mindig csavart.
Dobálom én azt a csavart, le is esik, de a sugárzás megöl azonnal AKÁRMERRE megyek!
Lehet be kéne szerezni valami védőruhát????
Ahh..
Ja hogy lehet vodkát inni???
vodkát inni úgy lehet h megnyomod sz "i"betűt és rákattintasz a vodkára vagy jobb egér gomb és ivás. De még is hol vagy h mindig meg öl a sugárzás nyomhatnál egy screenshotot h mégis hol mert ott ha a száraz földön mész akkor nincs suágzás. Jah és kerüld a vortexet vagy whirling van nem si tom már meg a springfiledet
Vagy rögtön találja meg az anomáliába az artifactot, most hírtelen nem jut eszembe, mi is van ott, aztán az leviszi a radioaktivitást. Mondjuk a mocsaras pályán van egy pár eldugva.
Vagy rögtön találja meg az anomáliába az artifactot, most hírtelen nem jut eszembe, mi is van ott, aztán az leviszi a radioaktivitást. Mondjuk a mocsaras pályán van egy pár eldugva.
Nem tudom, én úgy emlékeztem, hogy van...vagy lehet, vettem ruhát az elején, gőzöm sincs, rég volt már de amúgy télleg hülyeség, hogy meghall, ha nem megy a vízbe, nincs radioaktivitás. Már ezerszer játszottam az elejével, de nem volt radioaktivitás. Mondjuk arra vigyázni kell, hog yegyszer se mennj bele a vízbe, mert akkor egy idő után télleg megől az akkor kapott dózis, lehet, ez lehet a probléma.
De ha egy kicsit belegondolunk miért is kéne ralikviatartó - pláne egy sugárzást csillapító relikva amit amúgy sem könnyű találni- a játék legelején?Nem akarok flegmázni de ez már fáj
Kővirág relikviát találunk rögtön az elején, amikor megyünk öldösni a vaddisznókhoz. Nekem mindíg az volt az első, hogy megkeresem. Lehet, sose tettem fel, csak megvolt, már nem tudom de mindjárt meg is nézem 8-as Patch van fent. http://domkrat.at.ua/publ/1-1-0-1 egy videó az első Artifactról..és télleg nincs relikviatartó.