[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

lassan haladj, fobálj magad elé mindig csavart és ahol megakad valamiben arra ne menj, hanem ahol leesik a földre addig tudsz menni normálisan. dobálj magad elé mindig csavart.

Szia!
Kerüld a vizet,a földön járj.(a viz rádióaktív)
Igyál vodkát,vagy használj sugárzás elleni gyógyszert.

Ha a toronyra gondolsz,ahol a vaddisznók vannak,ott minden képpen el kap a kisugárzás, de attól még a játék folytatódik.

Dobálom én azt a csavart, le is esik, de a sugárzás megöl azonnal AKÁRMERRE megyek!
Lehet be kéne szerezni valami védőruhát????
Ahh..
Ja hogy lehet vodkát inni???

vodkát inni úgy lehet h megnyomod sz "i"betűt és rákattintasz a vodkára vagy jobb egér gomb és ivás. De még is hol vagy h mindig meg öl a sugárzás nyomhatnál egy screenshotot h mégis hol mert ott ha a száraz földön mész akkor nincs suágzás. Jah és kerüld a vortexet vagy whirling van nem si tom már meg a springfiledet

Köszi VIC /És azoknak akaik írtak/!
Egyenlőre így se megy, de megpróbálom holnap este újra!
Most megyek melózni!
By
Fatalmad

amúgy ha jól emlékszem elsőnek balrafele kell kitérni az anomáliák elől szóval balra próbálkozz

Vagy rögtön találja meg az anomáliába az artifactot, most hírtelen nem jut eszembe, mi is van ott, aztán az leviszi a radioaktivitást. Mondjuk a mocsaras pályán van egy pár eldugva.

8 artifact van az ingoványban ha jól tudom

Gery D.":kt8ro8gd mondta:
Vagy rögtön találja meg az anomáliába az artifactot, most hírtelen nem jut eszembe, mi is van ott, aztán az leviszi a radioaktivitást. Mondjuk a mocsaras pályán van egy pár eldugva.
Nincs artifact-tartó az első ruhán,nem tudja használni

Emberek ne vicceljünk már!Mi az hogy nem tud onnan kijutni?Na nehogymár lol2

Nincs
ss_user_06-19-09_09-59-24__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem tudom, én úgy emlékeztem, hogy van...vagy lehet, vettem ruhát az elején, gőzöm sincs, rég volt már :) de amúgy télleg hülyeség, hogy meghall, ha nem megy a vízbe, nincs radioaktivitás. Már ezerszer játszottam az elejével, de nem volt radioaktivitás. Mondjuk arra vigyázni kell, hog yegyszer se mennj bele a vízbe, mert akkor egy idő után télleg megől az akkor kapott dózis, lehet, ez lehet a probléma.

Tudom hogy az elejéről van szó,ezért is nem értem mit nem lehet onnan kijutni
(De már biztos megoldotta)

Kővirág relikviát találunk rögtön az elején, amikor megyünk öldösni a vaddisznókhoz. Nekem mindíg az volt az első, hogy megkeresem. Lehet, sose tettem fel, csak megvolt, már nem tudom de mindjárt meg is nézem 8-as Patch van fent. :) http://domkrat.at.ua/publ/1-1-0-1 egy videó az első Artifactról..és télleg nincs relikviatartó.

Vissza
Top Alul