[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

én az Ingoványos relikviákat mindig csak azután szedtem fel hogy felmentem a hídhoz a jobb detektorért.

Hát,. én begyűjtöm a relikviákat még a legelején:) De egyébként jó lenne tudni, összesen mennyi van egy pályán:)Hátha még nem tudtam megszerezni az összeset. Nekem csak az nem tetszik, hog ybele van gyomrozva az anomália közepébe, sérülés nélkűl nem igen lehet kihozni onnan, nem úgy, mint a Shoc-ba, ami közelébe se volt az anomáliáknak :) Nekem még a Cs-be az volt az idegesítő, hogy volt egy pár Pendrive, amit senkinek nem tudtam odaadni, meg volt pár fejlesztő, akiknek viszont nem volt meg, ez igen csak idegesítő. Meg a Katonai páncélra max 3, vagy 4 relikviát lehetett tenni, ha fúlra felfejlesztettem. Inkább maradtam a Clear Skyos legjobb rucinál :)

hát jah de volt mod ahol sérült ez is ol mod talán 1.2.1 vagy 1.3 már nem tom

OL 2.0-ba biztos nem, mert azt most vittem "végig". Ott volt, mikor átalakúlt, és bennemaradt az anomáliába, gépfegyóval meg kilöttem, de nem sérűlt.

Sziasztok!
2.pályán /vagy az első pálya második részében.. nem tudom/ kijövök a barlangból és egy épületből mindig legéppuskáznak! Na itt mit lehet csinálni?? 2 nap alatt még nem jöttem rá.............

Van egy kidőlt fa balra a kerítés mentén, ott át tudsz bújni és máris védve vagy...de odáig bizony, szaladni kell eszeveszetten:) Én megpróbáltam kilőni a géppisztolyost, de nem sikerűlt:) egyébként elvileg a mocsár másik két kijáratánál nem lehet kijutni? Én mintha láttam volna, hogy beadja a két nyilat Agroprom felé is, de nem bizti :) Újra el kéne kezdeni, míg ki nem adják nálunk a Cop-ot :)

ki lehet , jutni de először guide-al kell menni aki cordonba a katonai támaszpont mellé visz ,. utána már lehet másfele menni is .

Köszi a tippeket, de ha átmegyek a bedőlt fa alatt, ott meg megöl a sugárzás!! Hiába iszok vodkát, vagy csinálok akármit....
Azzal a sugárzással nem tudok semmit se kezdeni!! Szóval kapufa.........ismét....

Hát figyelj átmész cordonba a guidedal majd vissaz mész az ingoványba és felmész a géptelephez onann elmész a regenátok kis támaszpontjára vagy megkerülö terád bízom és ott kivan jelölve az átjárás és ott átmész és kész is van

Köszi Vic!
Csak azt nem tudom mi az a cordon és mi az a guidedal??
Nem kicsit vagyok kezdő...................

hát le van ír va vhova ha jól tom. de én ajánlom neked a shocot is h nyomd ki először csak mod nélkül utánna moddal is meg a priboi storyt mert a cophoz jól jönnek a tapasztalatok sztem amiket a modokból mega játékokból nyersz

Shoc, mod... Nekem ez kínai, én e szavakat nem értem...
Magyarul beszélek, meg egy cseppet angolul....
Úgy látszik megöregedtem rendesen......
De azért köszi, valszeg befejezem a játékot, mert látom bennetek a segítő szándékot, csak azt nem értem amit válaszoltok a kérdésemre!!!
Nemek az ilyen mondatok: "nyomd a shukot a fullba, és menj a prellel a chefbe....." felérnek egy 3ismeretlenes egyenlettel!

shoc= S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl ez a Clear sky után játszódik bár ő a legelső stalker is. Itt vannak leírások is a helyszínekkel kapcsolatbn meg még sok leírás. A modokban még több minden található a leírásokból. De itt http://stalker.wwgpp.hu/stalker/page.php?id=401 találsz leírást is igaz h shoccos térkép de lesz nem soká cs-s is.

Fatalmad:
Figyelj!Nagyon egyszerű!Fedezékről fedezékre haladsz szépen lefelé a dombon és mihelyst vége lesz a kerítésnek ami bal kéz felöl van,szaladj balra csak szaladj szaladj szaladj,ne nézz hátra csak fuss!Persze cikkcakkban hogy nehezebb célpont légy.Namost:erre a részre érdemes úgy érkezni hogy van egy jópár eü-csomagod,és kell hogy legyen energia italod a tartós(abb) futás érdekében.Az eü csomagot rakd át az egér görgőjére hogy könnyű legyen használni.

Köszönöm mindenkinek, a probléma megoldódott!!
Visszamentem az előző pályára és máshol mentem vissza!!!
De csak hogy ne érezzem jól magam sokáig ismét elakadtam! Küldetéseket teljesítve azt a másodlagos feleadtot kaptam, hogy mejek vissza a mocsárba a jutalmamért. Ez 10 000 rubel lenne és valamilyen jobb páncél. Na most visszamenvén a mocsárba az adott pont - ahová mennem kellene - körbe van véve kerítéssel!!! Na itt nálam megállt az ész, még megkerülni sem lehet/tudom!! Ti hogy oldottátok ezt meg?????

Valószínüleg a Clear Sky bázisra akarsz menni,oda csak kisérővel tudsz menni. (kivétel mod)

kísérrőt találsz biztosan a halászfaluban vagy a géptelepen itt a két hylen nekm mindig volt

Vissza
Top Alul