[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

A Limanszkba vezető úton vagyok,megöltem a katonákat és a híd is leereszkedett. És jutalmul 50000 RU-t kapnék ha visszatudnék jutni a Tiszta Égbolt bázisba. Nem tudjátok hogy ez hogyan is lehetséges? mert ennyi lóvét vétek lenne ott hagyni. Csak sajnos mikor visszamennék a Vörös Erdőből a túdosos pályára az Élőhalottak várnak rám és esélytelen onnan a továbblépés. Nem tudtok valami utat a Tiszta Égbolt bázisra, vagy hagyjam kárba veszni azt a sok pénzt..
arrrr...

elméletileg vörös erdőből van egy út ami a szeméttelepre vezet...

lehet most nincs annyi pénze . és azért nem jutott eszébe ez a megoldás

az élőhalottak közt is ellehet jönni sunnyogva

ez igaz főleg a cs-re elmész a pofája mellet és észre se vesz

kösz, ez egy jó kis útvonal volt. A vörös-erdő DK-i részén volt és csak 1 mutánst kellett kinyírnom hogy odáig eljussak. Megtaláltam a Limanszkba vezető utat is és most a Csernobili atomerőművet kell megtalálnom. Bár a PDA-n jelzett térkép ritka szar, sajnos kevés infót mutat. Olyan mint amikor egy föld alatti lyukban voltam. A PDA-n mégcsak a helyemet sem jelöli.
Mondjuk az élőhalottak mellett is próbáltam el jönni,de valahogy nem jött be. Mikor odaértem arra a páyára helyből jöttek és kinyírtak.

Hát ha nem szedte ki a nagyrészét mikor még nem mentél át a vörös erdőbe akkor így jár az ember. Meghát vissazfelé is kilehet őket szedni csak már nehezebb

Ez volt a vége a Stalkernek? a pszichotikus mezőt kinyírtam és Strelok meghalt. Ennyi?
Ilyen rövid?

igen de nem rövid a game ha normálisan kijátszod minden mellék küldi...stb

Nem rövid az ha tényleg csinálsz mellék küldiket meg fejlszgetsz meg frakció háborúzol meg stb.

a mellékküldik csak az ember idejét húzzák , mer annyi extrát nem ad , a frakcióháborúzás no arrol inkább ne is beszéljünk .

frakcióháború? beléptem a szolgálatba és stalker is vagyok. csak a hadsereg lenne ellenfél ők meg csak a Szemétdombon vannak csak túlerőben meg a bázisuk is ott van.
Más mellék küldetés?talán ez hogy szerezz gránátot meg ilyen-olyan lövedéket.
Összességében tetszett a játék csak lehetett volna hosszabb is

hadsereg a szemétdombon, meg a bázisuk is ott? ez nnekem nagyon új lol2 lemaradtam volna valmiről :?:

azt sem értem, hog lehetsz egyszerre két frakcióban, nekem ez is új :|

Lol hát az NPC-k azok a játékbeli karakterek, akikkel tudsz beszélgetni kereskedni, esetleg lelőheted őket, illeve rádlőnek, ha ellenség vagy.

Te biztos kijátszottad?

Igen, kijátszottam.Meglepődtem hogy ilyen hamar. Ahogy olvashatod az előző hozzászólásaimat. Valszeg mindent kérdeztem.
Egyszerre voltam 2 frakcióban. először stalker aztán később szolgálatos voltam de a stalkerek semlegesek voltak. Szóval sárga színűek.
Már sejtem az NPC-t, hogy mi. Valahol a Kordon környékén volt egy olyan hadsereges fickó akit nem öltem meg hanem elkezdtem dumálni vele de aztán nem érdekelt annak a küldetése, erre gondoltok?
A fő küldetés vonalat éreztem hasznosnak

a kordon és a szemétdomb nem ugyan az! Katonák csak a Kordonban vannak meg limanszkban és a katonai raktártelepen!

ha stalker vagy és frakciót váltassz autómatkusan kilépsz az előző frakciódból!!!

Az NPC-k meg a karakterek a játékban: fosztogatók, szolgálatosok, szabadság, stalkerek, monolitosok

Üdv
Én már az első pályán elakadtam, a csavardobálásnál a mocsárban. Állandóan kivégez a sugárzás bármerre is megyek!
Mi a teendő???
HELP!!

Vissza
Top Alul