[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

az összel felvételére kattintaszrá vagy ha angol akkor all

hát amikor például belépsz a hula hátizsákjába, vagy megnézel egy ládát akor ott van a kilép melle egy összes felvétele.

előszőr ment egyet és nézd végig meik hullánál van a pda

megvan egy artifact, a kutatóintézet körül találtam. Elég nehéz volt megszerezni, belementem a vörös villámló térbe.Ezt ha használom, akkor elmehetek a PDA-ért anélkül hogy a kutyák észrevennének, ilyen fura 'térnél'? vagy mire jó pontosan?

Ott kezdem, hogy a szabadságiaknak segítek meg ölni a volt főnöküket, az árulót a tanyánál. El is jutok addig a tanyáig meg is, öljük a zsoldosokat meg az árulót is, most jön, az hogy hozzam vissza a szabadságiak új vezérnek a régi vezér pdáját de, amikor oda megyek, hogy elvegyem tőle nincs mit elvennem tőle lol2 , mert nincs pda sehol innentől nem, lehet tovább játszani :evil: . Segítene valaki, hogy mi ilyenkor a teendő? Fel van rakva a leg ujjabb patch és a játék eredeti.

de ott van az ott kell lennie nekem ott volt eddig mindig. Nézd meg a berill páncélosat annál van ha jó tom de már régen voltam ott annál a küldetésnél

most néztem meg nincs sehol még a tetőn is jártam meg a fán az összes zsoldost meg néztem semmi ott a piros jel a térképen de semmi. Még egy furcsa dolog ugye elvileg a shift+F hulla mozgatása? na mert az sem megy.

hát na aszem már megint egy jó stalkert fogtam ki az elődbe is volt hiba na de ebbe aszem még javíthattak volna rajta. teljesen el ba**za a játék hangulatát az elödjét 2 x nyomtam végig ezzel nem hiszem hogy így lesz amíg nem lesz pda. azért köszi a segítséget srácok. JO VADÁSZATOTT STALKER ahogy anno Szodovics mondta.

szeretnék mentést kérni utolsó pályáról, kissé megtépázottan érkeztem és esélyem sincsen.
vintarból kifogyott a lőszer a gauss meg olyan lassú hogy azzal nem lehet ölni rendesen.
A ruha védelme 0. kb 5 perc volt eddig a rekord aztán megöltek.
vki tudna egy mentést küldeni légyszi???? köszönöm!!!!
email: szogradi@hotmail.com

Nightwatch: Mien verziójú játékod ?, Hanyas patch ig van rajta?
én küldhateke ha megmondod hanyas, mert nekem csak az 1.5.5.-ig van...

Krilov: ha olvastad a patch leírásokat akkor benne van hogy indul a mentés 1.5.04-től ha jól tom

Az utolsó pályát egy szál alsógatyában is meg lehet csinálni a Gauss-puskával, semmi mást nem kell tenni csak lelőni vele Sztrelokról a pszichikus védelmet (az a kék derengés körülötte) és már kész is. Utána meg úgyis megy hősünk a hurkatöltőbe. :P

Nagy nehezen sikerült megszerezni a PDA-t. Csak mikor visszamegyek a tudóshoz tele van minden mutánssal, és körülvették az épületet. Szerencsére éjszaka van és kinyírtam mindet,de az ajtón a tudóshoz nem tudok bemenni, ezt írja ki: 'az ajtó zárva'. Ez mitől van? Majd újra jönnek a mutánsok a sárga mező hatására.
Vagy rosszul csináltam és először kellett volna kinyírni őket és úgy a PDA,de szerintem akkor újra termelődtek volna és ugyanott lennék.
help!

Nyírd ki őket és beenged vagyi kinyílik az ajtó. Ha nem akkor nyírd ki a táborban lévő stlekreket csak 1.5.4gyel patchenél van iylne

stalkerek már nincsenek. Őket elég korán kinyírták a mutánsok, még mielőtt a PDA-ért mentem volna.
1.5.10-es patch van fenn, a legfrissebb. Tehát akkor azt mondod hogy addig öljem őket amíg elnem fogynak,de az a probléma hogy folyamatosan jönnek és nem tom. miért? Valami rengések után mindig jönnek fenntről.

ha az apatch van akkor nem kell a stlkereket bántani de az élő halottakat ki kell szedned míg elnem hallgat a sziréna ddig öld őket és utánna beeneged

arra figyelj hogy megöld mindegyiket...menj a fejükre gyorsan halnak úgy. ha elhallgat a sziréna futás az épületbe mert nehogy megint öjjenek.

Vissza
Top Alul