[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Helló Skacok!
Elég ostoba problémám van. :cry:
Szabadsághoz beállva elindultam Agroprom felé, hogy kiirtsuk a Szolgálatot, első tábor elfoglalásánál agropromban kisugárzás van, és mivel lőnek rám nem indultam egyből búvóhelyre, hanem leirtottam őket, namost ez oké, de rányomtam egy quick save-et, és nincs annyi időm hogy eljussak a búvóhelyig. Sajnos elég rég csináltam rendes mentést, és jólenne megúszni.
:roll: Ráadásul megpróbáltam visszamenni szemétdombra, de ott sem érem el a búvóhelyet. :evil:
SEGITSETEEEK!!! kösziii

Hát nem nagyon tudok segíteni csak azt, hogy szaladj a Szemétdomb felé és közben dobáld el a nehéz cuccokat, és reménykedj, hogy ottmaradnak ha visszajössz. Persze ez előtt csinálj egy redes mentést is mondjuk macska névre. Vagy ugyanez csak a búvóhelyre.

Veszély: Lehet, hogy a fegyverek a kisugárzástól tropák lesznek.

Semmiképp nem érek oda 3 mp-em van egy legalább 10mp útra. lol2

Hát akkor két megoldás van:
1. Kérsz valakitől egy mentést.
2. Kezded attól a régi mentéstől.

Én nem tudok segíteni, de várd meg a többiek javaslatát is.

Ha nem rég léptél át Agropormba,töltsd be az autosave-t.Az a pályára lépés mentése.Ha van sugárzáscsökkentő relikviád,azzal is próbálkozhatsz valami fedett helyen.

Ezért veszélyes dolog a quicksave. Én el is állítottam a billentyűparancsát, nehogy rászokjak... Emiatt rengeteg mentésem van, szóval ha kell, dobj egy privátot és keresek valami közeli mentést neked.

Köszi, de elkezdtem a régebbi mentésemtől, ugy is volt pár dolog amit másképp akartam intézni! 8)
De télleg köszi!

valaki tudna küldeni e-mail címemre egy mentést az utolsó pályáról? (level NPP)
Limansknál a hídnál állandóan beakad kilép újraindul a gép stb...
Addig már eljutottam egyszer csak a ruhám nem nagyon bírta a strapát a 2. teleportig jutottam de ott szitává lőttek (hogy miért nincs onnan mentés? újraraktam és eltűnt mindegyik.)
Örök hála, köszönöm szépen!

Hali.A Vörös Erdőben az Erdésznek el kell vinni az iránytűt.És ha megtartom akkor tényleg meg- mutatja hogy hol vannak a relikviák.

ki tudna valaki segíteni egy mentéssel?

véletlenül bentmaradt egy

arról lenne szó, hogy a vörös erdőben lévő tank csövén lévő anomálián keresztül átjutok az erdészhez, de ennyi, mert ott azonnal elpatkolok a sugárzás miatt!! Ja és csak az F5-öt használtam eddig okosan.... Nincs erőm teljesen elölről kezdeni. Ki tudna valaki segíteni egy mentéssel? Vagy hol tudok szerezni védőruhát?

Töltsd be az autosave-t.Az a pályára lépés(vagy egy automatikus) mentés.
És vond le a tanulságot,hagyd a francba a gyors mentést.

ez így van ha ha valamit nagyon elcseszel akkor az szívás lol2 csak nekem már legalább 200 menésem van ez az egyetlen rossz dühös2

Nos a helyzet az, hogy az autosave-m, és a gyors mentésem szinte ugyan az :?, csak éppen néhány méterrel odébb állok :cry: !! Szóval beleszaladtam egy nagy takonyba... Ezért lenne szükségem egy ottani jó mentésre. Tud valaki segíteni nekem?

Eladtam a Freedom bázison egy csomó cuccomat annak a jó fej kereskedőnek, hogy legyen pénzem új kabátra, ami 12500 -ba kerül elvileg, mert amikor megvan nekem már 12845 pénzem és meg akarom venni az a k ö c s ö g azt írja ki állandóan, hogy nincs elég pénzem. Na akkor mit tegyek?
Másik meg, hogy szeretnék csatlakozni a Freedomhoz, de azt mondja a főnök, hogy most nem alkalmas. Ott tartok, hogy a Szemétdombra kéne követnem Agyart, de azután, ha azt megcsinálom már engedni fog csatlakozni a Freedomhoz? Most nem vagyok semelyik frakciónál sem.
Az az Agyar a Shadow of Chernobylban nem a Lövész bandájához tartozott a Tudóssal együtt?

nos a kereskedők drágábban árulnak a piaci árnál lol2 lol2 13000 RU-t gyűjtsél annyi szerintem elég lesz
amugy milyen ruhát akarsz venni :?:
a szabadsághoz csak akkor csatlakozhatsz ha megjártad agropomot (azért mert ott a szolgálatosokkal kell nyomulni )
Agyar meg Lövészék bandájába tartozott és Strelok magyarra fordítva Lövész a kettő ugyanaz

Ja vágom. Már közben rájöttem. Most kéne Yantarba mennem, szóval szerintem meglátogatom újra a Szolgálatos barátainkat. Ez a Clear Sky nagyon jó kis akciódús lett, a SoC inkább olyan taktikázós, olvasgatós, amnéziás sztori. Szerintem megérte a pénzét. Amúgy asszem 4-en voltak akkor strelok=lövész bandájában (Szellem - akit holtan találunk a SoC-ban; Agyar - aki idióta volt és elvesztette a PDA-ját[; Strelok - őt nem kell magyarázni; és a Tudós forma)

Vissza
Top Alul