[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Sziasztok
Nekem olyan gondom lenne, hogy a beállítások menüpontba szeretnék belemenni és a játék azonnal kidob a windowsba, ha játék közbe akarom , ha menüből ugyanúgy kidob a játék és hiába lépek be újra és újra mindig ezt csinálja:( .
Mi lehet a probléma?
Segíségeteket előre is köszönöm és bocs ha ez a téma nem ide tartozik.
üdv: NaQuaDaH

Nightwatch: mikor leengedik, akkor a harcnak véget kéne érnie... Nálam akkor már mindenki tök nyugiban ment át a hidon és senki nem lőtt...

NaquaDaH: mondjuk ezt nyomhattad volt a BUG-vadászat topikba, de mindegy... Eredeti a játékod? Patch/verzió/OS?

Sikerült rájönnöm a megoldásra. Nekem a játék nem eredeti, de viszont probáltam a magyar hang és felirat és az angol hang, felirat verziót is, és ezt a hibát csak a magyar csinálta 1.5.04-es verziónál, de mivel sikerült felraknom az 1.5.07-est, ezzel már nem csinálja ezt a hibát. Kellemesen tudok menüből és játékból is belépni a beállításokba.
Ez a hiba nekem csak a magyar verziónál jött elő, az angolnál semeik verziónál nem volt ilyen féle hiba csak a 30-40 percenkénti játék megszakadás és 1-2 küldetéssel volt baj.
Köszönöm hispan-nak hogy figyelt rám és segített volna!!
Jó játékot!
Sziasztok

igazából nem akadtam el, csak egy biztonsági kérdés.... limanskban kilövöm a mesterlövészeket a legelején, utánuk a pda-n látok vmi 10-20 sárga pöttyöt.. ők milyen frakcióba tartoznak?

Zsoldosok akiket ki kell menteni a katonai raktártelep páylán a téranomáliából.

Apropó Nightwatch sőt ez mindenkihez szól

Kinek nem kellet kiszabadítania a zsoldosokat a térnaomáliából a katonai raktártelep páylán?

Mert nekem nem kellet. :D
nem bug volt azt tudom hanem a játékba vmit máshogy csináltam.

én bár a socban sajna az npp-n csak a legelején voltam szal nekem újj volt a páyla de itt csak annyit kell lenni hogy
SPOIELR
kinyírd a pajzsát a gaussal streloknak igazából iylen hidféleségeken mész de asszem lehet látni meg a végén egy iylen körülnéző animációba mutassa is a blowout előtt

hispan azért a mondatért h: köszönöm hispannak h segített volna. ?

Neeeem azért én senkit nem teszek ki mert nem tetszik neki az arcom...

Ezért kapta: "Nekem a játék nem eredeti"

Nightwatch":25fnfsvm mondta:
mégegy hasonló kérdés, level NPP-n olyasmi lesz mint a SoC-ban szal stancia 1-2 vagy más lesz? lehet látni kívülről az erőművet?

sajna a cs legrövidebb és legrosszabb pályálya az az erőmű.... azért mikor elsőnek odaértem nem gondoltam volna hogy ennyi szenvedés után ez lessz a végjáték nem1

oké hispan. hmm
képzeld el hispan, aztmondta apukám h te jobban nevelsz mit ő. :lol: lol2 (arra gondolt amikor szabálysértő lettem meg amikor rámszoltál.. :lol: )

Sziasztok!

Most kezdtem a játékot és lenne felétek 2 kérdésem:

1, Cordon résznél nem találom az utolsó flashdrive-ot.Az egyiket egy halott katonánál, a másikat egy halott stalkernél találtam meg cordon és swamp átkelőhelynél, de a harmadikat nem találom!!

2, Ha valaki tudna mellékelni artifact mapot azért najon hálás lennék!!!

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!
Ja és remélem jó helyen tettem fel a kérdésemet!

hammond":9cqta5qc mondta:
Sziasztok!

Most kezdtem a játékot és lenne felétek 2 kérdésem:

1, Cordon résznél nem találom az utolsó flashdrive-ot.Az egyiket egy halott katonánál, a másikat egy halott stalkernél találtam meg cordon és swamp átkelőhelynél, de a harmadikat nem találom!!

2, Ha valaki tudna mellékelni artifact mapot azért najon hálás lennék!!!

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!
Ja és remélem jó helyen tettem fel a kérdésemet!

tessek mar mashol belinkeltem de most ide is belinkelem

SPOLIER

TESSEK GONDOLKOZNI ES ELOLVASNI MIT IRNAK A PDABAN!!!!!!

Vissza
Top Alul